Idei practice de a refolosi blugii vechi in proiecte noi

0
965

Idei practice de a refolosi blugii vechi in proiecte noi

Idei practice de a transforma blugii pe care nu ii mai porti in lucruri utile.


Articole vestimentare precum blugii se gasesc in garderoba fiecaruia dintre noi, fie ca vorbim de modele noi sau de cele vechi. Dar ce facem atunci cand avem deja prea multe perechi de blugi care stau uitate in sifonier? Le transformam in alte lucruri utile. Iar daca nu aveti nici o idee, atunci aflati ca v-am pregatit noi cateva proiecte in acest articol.

Pentru asta nici macar nu e nevoie de parerea unui specialist in design vestimentar, ci puteti face voi toata treaba de la un capat la altul. Nu-i mare greutate sa taiati niste blugi, ba dimpotriva, puteti crea lucruri noi si utile precum acei saculeti in care sa tineti diverse obiecte marunte.

Sau puteti folosi doar buzunarele. Cusute pe un suport din panza, vor fi ideale pentru a va organiza lucrurile de pe biroul de acasa.


Ce mai puteti confectiona din blugi? Un rucsac de mici dimensiuni pentru copii. Atarnat de tetiera masinii, cei mici vor avea acces in permanenta la jucariile lor preferate atunci cand veti pleca in vacanta si nici nu va ocupa prea mult loc. Priviti si inspirati-va!

idei practice 1

idei practice 2

idei practice 3

idei practice 4

idei practice 5

idei practice 6

idei practice 7

idei practice 8

idei practice 9

idei practice 10

idei practice 11

idei practice 12

idei practice 13

idei practice 14

idei practice 15

idei practice 16

via