Idei practice de suporturi care economisesc spatiul destinat ghivecelor cu flori

0
5290

Idei practice de suporturi care economisesc spatiul destinat ghivecelor cu flori

Mai sunt cateva zile, putine la numar spunem noi, pana cand ar trebui sa aducem in casa florile pe care le-am expus vara aceasta pe balcon. Dar unde sa concentram atatea ghivece, cand avem atat de putin spatiu in apartament? Ei bine, tocmai aceasta problema ne-a determinat sa cautam niste idei practice de suporturi din lemn sau din metal, astfel incat florile pe care le indragim atat de mult sa nu aiba de suferit din lipsa spatiului.


Idei practice de suporturi pentru ghivecele cu flori

Indiferent de felul materialului din care sunt confectionate suporturile pentru flori, ideea ramane aceeasi. De a economisi spatiul destinat ghivecelor cu flori. De asemenea ne asteptam sa spuneti ca suporturile din metal nu se mai poarta deoarece sunt cam invechite estetic. Insa tocmai aceasta vechime da originalitate locului in care sunt expuse.

idei practice de suporturi

Idei de suporturi din lemn

Cei carora le plac decorurile rustice dar in acelasi timp adora sa aiba in preajma o multime de plante decorative, le-am pregatit mai jos nu doar una ci mai multe idei de suporturi interesante. De exemplu, acest suport confectionat din discuri de lemn, discuri care au fost mai intai tratate cu un strat de lac incolor si apoi montate pe suportul central.

idei practice de suporturi

Si daca tot am vorbit de decoruri rustice, poate ca nu ar fi rau sa aruncati o privire si peste acest bustean transformat intr-un suport interesant pentru ghivecele cu flori. Priviti!


idei practice de suporturi idei practice de suporturi

Idei practice de suporturi din metal

Confectiile metalice nu mai sunt la mare cautare, tocmai pentru ca nu mai sunt la moda. Insa dupa parerea noastra, aceste tipuri de suporturi se potrivesc in orice decor interior. Estetic vorbind, liniile fine le fac atragatoare iar florile sunt cele care completeaza imaginea de ansamblu. Iata!

sursa foto: pinterest