Idei practice de a transforma balconul intr-un spatiu generos

0
2323

Idei practice de a transforma balconul intr-un spatiu generos

Chiar daca sezonul amenajarilor este pe sfarsite, mai avem locuri din casa carora ar trebui sa le acordam atentie, iar unul dintre acestea este balconul, prin urmare nu ne ramane decat sa aruncam o privire peste aceste idei practice de a economisi cat mai mult spatiu, prin felul cum acesta este amenajat.


Ca sa definim balconul, ar trebui sa va spunem despre el ca este o platforma cu balustrada fixata pe un perete exterior si care comunica cu interiorul printr-o usa. De aceea ne-am gandit ca ar fi bine sa stim cum putem amenaja un astfel de spatiu astfel incat sa-l transformam intr-o debara spatioasa sau, de ce nu, intr-un mic birou pentru lucru. Dar vom ramane la idea de a fi transformat intr-o debara spatioasa, cu dulapuri suprapuse, atat cat sa poata fi depozitate, intr-o ordine desavarsita bineinteles, mare parte din lucrurile care ne incurca prin casa, gen aspirator sau trusa cu scule.

Fara sa ne pierdem in amanunte, trebuie sa va spunem ca un balcon amenajat corespunzator poate oferi o multime de spatiu. Asa cum spuneam si mai inainte, piese de mobilier, gen dulapuri inalte cu multe sertare, fac din spatiul respectiv unul util si ar trebui sa ne credeti pe cuvant cand afirmam acest lucru. Iar daca nu ne credeti, poate va vor convinge imaginile din articolul de astazi.

Asadar inca mai avem timp pentru reamenajari interioare, indeosebi pentru balcon, de aceea nu ar trebui sa uitam ca putem castiga o multime de spatiu, doar amenajandu-l cu dulapuri mari, cu multe sertare, dar si cu alte obiecte utile de decor, precum bancute din lemn prevazute cu loc de depozitare. Iata!


idei practice

idei practice

Idei de bancute din lemn, prevazute cu spatiu de depozitare.

idei practice

idei practice

Idei de rafturi spatioase pentru balcon.

idei practice

Idei de amenajari cu mobilier modern.


sursa foto