Idei practice pentru amenajarea gurilor de scurgere a apei prin jgheaburi

0
21604

Idei practice pentru amenajarea gurilor de scurgere a apei prin jgheaburile de la casa

Idei practice numai bune pentru aceia care au avantajul de a locui intr-o casa la curte.


Avantajul de a locui la casa ar fi acela ca putem amenaja dupa bunul plac aproape tot ceea ce tine de curte, de la amenajarea terasei pana la cultivarea legumelor si zarzavaturilor proprii, iar in articolul de astazi vom vorbi in mod special de amenajarile exterioare.

Una din problemele cu care se confrunta multi dintre noi, si spunem asta din proprie experienta, ar fi aceea a apei rezultate in urma ploilor, care se scurge de pe acoperis prin jgheaburi, in pamant dar si la temelia casei. Ne-am legat de acest mod de scurgere al apei, fireste pentru a face legatura cu tema articolului de astazi.

Daca ne veti intreba ce legatura vedem noi, o sa va spunem ca exista una. In imaginile de astazi v-am pregatit cateva idei de amenajari astfel incat apa sa nu balteasca la radacina casei, directionand-o spre straturile cu flori sau chiar spre gradina de legume si zarzavaturi, facand o economie destul de importanta in bugetul familiei daca stam sa ne gandim dar si a resursei de apa, asta in primul rand. Iata asadar cum unii s-au gandit sa realizeze mici fantani arteziene la gura de scurgere a jgheaburilor din tot felul de materiale, de la dale din beton pana la pietre mari de rau.


Asadar, sfatul nostru ar fi sa fructificati orice bucatica de gradina, amenajand-o, pe de o parte pentru a beneficia de tot confortul dorit, iar pe de alta parte de avantajul de a locui la curte.

Priviti si inspirati-va!

idei practice 2

idei practice 3

idei practice 4

idei practice 5

idei practice 6

idei practice 7

idei practice 8

idei practice 9

idei practice 1

via