Idei simple de amenajare a sufrageriei în sezonul cald

Pregătiți-vă camera de zi pentru vară cu aceste sfaturi și trucuri de la designeri de interior care vă vor aduce cu siguranță bucurie! Iată idei simple de amenajare a sufrageriei în sezonul cald.


Idei simple de amenajare a sufrageriei în sezonul cald

Amenajarea sufrageriei pentru sezonul cald poate transforma complet atmosfera casei tale, aducând prospețime și un aer de vacanță.

Modificările nu trebuie să fie foarte costisitoare! Adăugarea de perne mai vibrante sau încorporarea de verdeață proaspătă, pot ridica instantaneu starea de spirit a spațiului dvs. de locuit, cu un efort minim necesar. Iată câteva idei simple de amenajare a sufrageriei în sezonul cald!

Culori deschise și vibrante

Alegerea unei singure piese de accent, cum ar fi un fotoliu vibrant sau un covor plin de viață, poate transforma instantaneu atmosfera spațiului tău.


Culoarea are un impact profund asupra stării noastre de spirit, așa că încorporarea unei nuanțe strălucitoare, cum ar fi galbenul soarelui, verdele verde sau albastrul deschis, poate face ca camera de zi să arate complet diferit. Designerii de interior recomandă idei simple de amenajare a sufrageriei pe perioada verii.

Adăugați accente însorite spațiului dumneavoastră. Încorporăm o mulțime de tonuri de galben în zonele de locuit pentru a o lumina și pentru a adăuga o atmosferă jucăușă, de vară. Scopul este să vă faceți camera de zi să se simtă ca un refugiu însorit, un loc în care să vă relaxați și să vă bucurați de zilele mai lungi”, sugerează designerul de interior Abbie Naber de la A.Naber Design.

Textile naturale

Texturile naturale au o calitate organică, tactilă, care sunt perfecte pentru a crea o atmosferă de vară relaxată și senină. Piesele precum covoare țesute, idei de tratare a ferestrelor și corpuri de iluminat din ratan pot adăuga căldură spațiului dvs., creând o conexiune cu exteriorul.


Pernele pot schimba întreaga stare de spirit a unei camere fără a necesita o investiție majoră, iar schimbarea pernelor existente cu noi huse din țesături mai deschise sau culori mai strălucitoare.

Adaugă plante verzi, cum ar fi ferigi, ficuși, sau plante suculente. Acestea nu doar că îmbunătățesc calitatea aerului, dar aduc și o notă de prospețime. Folosește decorațiuni din scoici, pietre decorative sau coșuri din fibre naturale.

Instalează corpuri de iluminat cu lumină caldă, care creează o atmosferă plăcută și confortabilă. Poți opta pentru lămpi cu abajururi din materiale naturale sau lămpi solare pentru exterior.


Sursa: homesandgardens.com

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI