IKEA cauta 350 de colegi si colege care sa se alature familiei din magazinul Pallady

IKEA cauta 350 de colegi si colege care sa se alature familiei din magazinul Pallady

Ca parte a pregatirilor pentru deschiderea viitorului magazin IKEA Pallady, IKEA South-East Europe anunta astazi inceperea recrutarii angajatilor si angajatelor pentru cel de-al doilea magazin din Bucuresti, care va fi deschis pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57. Candidatii interesati sa lucreze la viitorul magazin IKEA Pallady pot sa aplice pe https://www.IKEA.ro/joburi.*


Echipa IKEA este in cautare de angajati diversi, realisti, directi si pasionati de amenajarea si mobilarea casei, care impartasesc aceeasi viziune: de a crea o viata de zi cu zi mai buna pentru cei mai multi oameni. Unele dintre principalele criterii de recrutare in cadrul companiei IKEA sunt: identificarea cu valorile IKEA, competente si aptitudini relevante pentru job. Valorile ne indruma in munca noastra si construiesc o cultura incluziva, deschisa si onesta. Acestea sunt: Apropiere si spirit de echipa, Simplitate, Puterea exemplului, Grija pentru oameni si planeta, Reinnoire si imbunatatire, Curajul de a fi diferit, Asumarea si delegarea responsabilitatii, Eficientizarea costurilor.

Peste 350 de angajati sunt asteptati sa se alature familiei IKEA din Romania pe diferite posturi disponibile in: vanzari, design interior/visual merchandising, relatii clienti si servicii, case de marcat, mentenanta, logistica si depozitare, reaprovizionarea stocurilor, supravegherea zonei de joaca pentru copii si oportunitati in serviciile aferente produselor alimentare din Restaurantul Clientilor, Magazinul cu delicatese suedeze, Bistro si in Restaurantul angajatilor.

Selectarea angajatilor se face in modalitatea obisnuita pentru compania IKEA. Dupa examinarea CV-urilor depuse de candidatii selectati, vor urma interviuri telefonice si interviuri fata-in-fata. Candidatii vor trece apoi printr-un proces de testare unde, in afara de abilitatile necesare, vom evalua conformitatea valorilor personale ale candidatilor cu valorile IKEA.


Echipa de management a magazinului IKEA Pallady a fost recrutata din februarie 2018 si respecta principiile egalitatii de gen, cu 50% femei si 50% barbati in pozitii de conducere, iar echipa de middle management este formata in acelasi mod. In plus, multi colegi de la magazinul IKEA Baneasa au acceptat oportunitatea de a fi avansati in functie sau de a prelua functii similare in echipa noului magazin, aflat mai aproape de casele lor.

„Suntem foarte incantati sa anuntam inceperea procesului de recrutare pentru noul magazin IKEA Pallady din Bucuresti. Acest pas ne aduce mai aproape de deschiderea Magazinului Pallady si de planurile noastre de dezvoltare in Romania. Suntem in cautare de oameni care impartasesc atitudinea pozitiva si valorile IKEA Group, care sa lucreze cu pasiune impreuna cu noi pentru a crea o viata mai buna pentru cei mai multi oameni. La IKEA Group, puteti face parte dintr-un mediu de lucru informal, plin de inspiratie si de voie buna, si cu un ritm rapid de crestere. Te invitam sa fii tu insuti intotdeauna la locul de munca! Ne respectam reciproc diferentele si suntem curiosi si deschisi. Asteptam cu nerabdare sa te intalnim.” spune Cas Lachaert, Store Manager IKEA Pallady.

La IKEA, oamenii muncesc responsabil, cu multa pasiune si mult entuziasm. Cu beneficii de top si programe pentru angajati, IKEA Pallady ofera un loc de munca incluziv, cu oportunitati egale in recrutare, evolutie si dezvoltare pentru toata lumea – indiferent de varsta, identitate de gen, orientare sexuala, etnie, rasa, nationalitate, religie sau orice alta dimensiune a identitatii lor.


IKEA ofera, de asemenea, un pachet generos de beneficii, inclusiv abonament medical la o clinica privata, asigurare de viata, tichete de masa, decontare lunara a unei parti din cheltuielile de transport, prima anuala de vacanta, concediu de odihna suplimentar si altele. In plus, prin programul One IKEA Bonus, toti colegii primesc un bonus de performanta, iar prin programul de loialitate Tack! sunt recompensati colegii care au o vechime mai mare de cinci ani la IKEA, cu o contributie anuala la planurile lor individuale de pensii.

Compania sprijina fiecare angajat sa se dezvolte cat de mult isi doreste, incurajand oamenii sa preia diferite atributii la noul magazin IKEA Pallady. Compania se mandreste cu faptul ca un loc de munca la IKEA poate evolua cu adevarat intr-o cariera, cu potentialul de a se transforma intr-o experienta globala. De asemenea, pune pret pe viata personala a angajatilor si importanta unui echilibru intre munca si familie.

Situat in partea de est a Bucurestiului, pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57, IKEA Pallady este al doilea magazin IKEA din Romania si, in acest moment, putem estima ca va fi deschis la sfarsitul verii 2018, ca urmare a unei investitii de peste 80 de milioane de euro – valoarea totala a terenurilor si a constructiilor.


Despre IKEA
IKEA Group este lider mondial in retailul de mobilier si decoratiuni. Suntem o companie bazata pe valori, cu oameni pasionati de viata acasa. Viziunea noastra este sa cream o viata de zi cu zi mai buna acasa pentru cei mai multi oameni. Magazinele IKEA ofera aproximativ 10.000 de produse de mobilier si solutii accesibile pentru acasa. IKEA Group detine si opereaza 355 de magazine in 29 de tari (31 August 2017).

Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010, a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din IKEA Group. In anul financiar 2017 (1 septembrie 2016 – 31 august 2017), magazinul IKEA din Romania a fost vizitat de 3,3 milioane de oameni si 7,5 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro

Viziunea IKEA
Sa cream o viata de zi cu zi mai buna pentru cat mai multi oameni.

Misiunea IKEA
Sa oferim oferim o gama larga de mobilier, accesorii si solutii functionale, cu un design de calitate, la preturi cat mai accesibile celor mai multi oameni.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI