Iluminarea unei curti mici pentru a o transforma intr-un spatiu hygge

0
483

Iluminarea unei curti mici pentru a o transforma intr-un spatiu hygge

Transforma locul intr-un spatiu hygge prin iluminarea unei curti cu diferite corpuri de iluminat ce te fac sa te simti confortabil, relaxat. De la corpuri de iluminat tip instalatii pana la corpuri fixe, toate aceste ornamente pot scoate in evidenta anumite zone din curtea ta.


Proiectele de mai jos te vor inspira si pe tine cand vine vorba de amenajarea curtii folosind corpuri de iluminat.

Alege corpurile de iluminat tip instalatii

Corpurile de iluminat de tipul instalatiilor ne aduc aminte de sarbatorile de iarna. Acel sentiment placut oferit de decor si ambient este asociat cu decorul hygge. Acest decor inspirat din stilul nordicilor este tocmai acel tip de design care iti ofera un sentiment placut pe care il asociezi cu confortul casei tale.

Nordicii nu se bucura de o vreme tocmai placuta deoarece la ei predomina ploile si zilele racoroase, intunecate. De aceea, inspiratia lor a fost ca in propriile case sa se bucure de un design placut, cat mai linistit, design care sa le ofere acea stare placuta de bine.


Pozitionarea corpurilor de iluminat

Corpurile de iluminat pot fi pozitionate in diferite locuri pentru ca tu sa te bucuri de o atmosfera superba. De exemplu, instalatiile cu lumina calda pozitionate in copac vor scoate in evidenta crengile acestora si vor arata ca si cand ar fi impodobiti.

De asemenea, lumina imprastiata in mod egal prin copaci ofera curtii un ambient placut, extrem de interesant.

Alege lumina calda deoarece este mai potrivita pentru un decor relaxant. Lumina rece se potriveste pentru momentele in care vrei sa fii mai alert si lucrezi sau citesti.


Lemn plus corpuri de iluminat – Combinatia ideala pentru decoratiuni frumoase

Iluminarea curtii pentru a ii oferi un design unic si o nota diferita, superba

sursa foto: Pinterest