Imaginatie bogata si accesorii putine, asta inseamna decoratiuni spectaculoase – Idei DIY

0
571

Imaginatie bogata si accesorii putine, asta inseamna decoratiuni spectaculoase – Idei DIY

Mai sunt cateva zile pana la sarbatorile de iarna, sarbatori care ne aduc multa bucurie in suflet. Dar avem si foarte multe treburi de facut in aceasta perioada. Avem de terminat curatenia din casa, sau cel putin niste retusuri usoare, avem de facut o sumedenie de cumparaturi, dar avem si de pregatit meniul pentru musafiri. Iata asadar o lista intreaga cu “ avem de facut”. Iar daca va ganditi cumva ca v-am pregatit in acest articol idei de preparate culinare, va inselati. V-am pregatit cateva idei de decoratiuni care pot fi realizate din accesorii putine, dar si repede, ceea ce e un lucru bun spunem noi.


Si ce decoratiuni mai simple decat cele confectionate din lumanari. Simple pentru ca nu necesita multe lucruri, asta in primul rand, iar in al doilea rand pentru ca mare parte din ele le avem cu totii in casa. Asadar ramaneti alaturi de noi pentru ca urmeaza sa aflati o serie de idei creative numai bune de realizat in zilele care au mai ramas pana la Craciun.

Si pentru ca nu ne-ar lua foarte mult timp sa va enumeram principalele accesorii necesare unor astfel de aranjamente, aflati ca aveti nevoie cateva globuri, sa spunem vreo 5 – 6 la numar, dar de marimi diferite, un manunchi de crengi de brad si bineinteles lumanarile decorative.

Nu ne-ar lua foarte timp nici sa va spunem cum sa le realizati, dar lasam acest lucru in seama imaginatiei bogate pe care o aveti. Noi doar va putem ajuta cu cateva idei de decoratiuni, idei pe care le gasiti prin intermediul imaginilor de mai jos. Priviti!


Si nu putem incheia fara sa va spunem ca ne bucura faptul ca impartasiti cu noi decoratiunile pe care le-ati realizat pentru sarbatori, drept pentru care va multumim!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto