Imbunatatiri necesare pe care sa le aduci casei tale pe timp de vara

0
744
Imbunatatiri necesare pe care sa le aduci casei tale

Imbunatatiri necesare pe care sa le aduci casei tale pe timp de vara

Vara este momentul ideal sa aduci cateva imbunatatiri necesare casei tale si sa o pregatesti pentru anotimpul rece. Fie ca este vorba de imbunatatiri aduse in exterior sau interior, vara este un moment perfect pentru a zugravi, pentru a repara acoperisul sau pentru a construi un garaj.


Cum putem aduce imbunatatiri casei noastre?

Fie ca vrei sa vinzi casa in care locuiesti sau ca vrei sa scazi costul facturilor izoland-o, ai nevoie de bani. Din pacate, costurile pentru izolarea casei sau pentru inlocuirea acoperisului nu sunt deloc mici. De aceea, trebuie sa stii ca toate aceste modificari se pot face cu ajutorul unui astfel de credit de nevoi personale. Asa ca, fie ca ai nevoie de informatii in privinta sumei sau ca vrei sa afli alte lucruri cu privire la descoperiri de cont, cei de la banca te ajuta pentru ca tu sa primesti suma de care ai nevoie!

Astfel, te poti bucura de o casa cu un confort sporit!

1. Reparatia acoperisului

Daca vrei sa repari acoperisul casei, vara este momentul perfect! Acum poti face modificari acoperisului, il poti repara sau il poti reinnoi! Acoperisul din tigla metalica are o durata de viata de aproximativ 50 de ani, iar pretul este accesibil, avand in vedere calitatea acestuia.


Dar daca vrei sa aduci modificari casei tale: sa o ridici cu inca un etaj sau sa maresti mansarda, ai nevoie de un Certificat de Urbanism.

Acesta se obtine cu ajutorul urmatoarelor acte:

 • cerere-tip;
 • copia actului de proprietate;
 • chitanta de achitare a taxei pentru eliberarea Certificatului de Urbanism;
 • doua planuri cadastrale la scara 1/500;
 • doua planuri cadastrale la scara 1/2000.

Apoi, ai nevoie si de o Autorizatie de Construire pe care o poti obtine cu urmatoarele acte:


 • certificat de rol fiscal;
 • actul de proprietate, in copie legalizata;
 • proiect pentru obtinerea autorizatiei;
 • avizele solicitate prin certificatul de urbanism;
 • copia Certificatului de Urbanism;
 • acordul vecinilor;
 • chitanta care atesta plata taxei de emitere.

2. Izolarea casei

Izolarea exterioara sau interioara a casei te ajuta sa scazi costul facturilor tale. Iarna, in casa va fi mai cald, iar vara mai racoare.

Pe langa facturile mai mici, vei observa si o crestere sporita a confortului! Alege sa iti izolezi casa, indiferent daca vrei sa o vinzi sau nu. Izolarea casei va creste pretul de vanzare al acesteia!

izolarea casei

3. Schimbarea tamplariei PVC

Opteaza pentru usi si ferestre din profile PVC, cu geam termopan. Acestea iti ofera un confort sporit in casa, fie ca este vara sau iarna, dar sunt ideale si pentru ca te ajuta sa scazi costurile facturilor. Iarna, caldura va fi pastrata mai mult timp in casa, iar vara va fi mai racoare.


Tamplaria PVC te protejeaza si de zgomotele din exterior si te ajuta sa ai un somn mai bun, indiferent daca stai la casa sau la bloc!

 

Toate aceste imbunatatiri aduse casei tale te ajuta sa scazi costurile facturilor si sa sporesti confortul tau si al familiei tale. Investitiile se amortizeaza in timp, iar beneficiile sunt multiple!

 

sursa foto: Pinterest