Imbunatatiri utile pe care le putem aduce casei noastre de vacanta

0
378
casa de vacanta de vis

Imbunatatiri utile pe care le putem aduce casei noastre de vacanta

Cred ca fiecare dintre noi isi doreste sa evadeze din aglomeratia urbana si sa isi petreaca timp intr-o casuta de vacanta. Indiferent ca vorbim de o casa construita la tara, intr-o zona de campie sau o casa de vacanta intr-o zona de munte, exista o multime de imbunatatiri utile pe care le putem aduce acestei locuinte. In acest fel, o vom face mai relaxanta, mai confortabila si mai primitoare.


Intr-o casa de vacanta trebuie sa avem o experienta diferita fata de locuinta noastra. Acest spatiu ne ofera relaxare si o senzatie placuta de confort.

Imbunatatiri utile pe care le putem aduce casei de vacanta

Amenajarea unei case de vacante pozitionata in zona de munte

Spatiile ce sunt pozitionate in zona de munte au nevoie de conditii ceva mai bine puse la punct. Daca nu ai acces rapid la magazinele mari, ai nevoie de un generator pentru situatiile mai dificile. De exemplu, daca ramai fara curent electric pe timp de iarna, ai nevoie de o sursa suplimentara de curent pentru a putea produce caldura.

Mai mult decat atat, inainte de a petrece timpul aici, asigura-te ca toate echipamentele sunt functionale. De la termostatul centralei, pana la centrala in sine, dar si acest vas de expansiune. Toate trebuie sa fie perfect functionale pentru ca, pe timp de iarna, caldura si apa calda sunt esentiale.


In ceea ce priveste decorul, alege combinatii de piatra naturala, lemn, dar si blanuri artificiale. Acestea completeaza perfect decorul cald, ce iti ofera o stare de relaxare.

Orice casa de vacanta are nevoie de un loc de relaxare atragator. De aceea, astfel de cazi hidromasaj pot fi alegerea perfecta pentru tine si familia sau prietenii tai. Bucura-te de vacantele petrecute aici facandu-ti casa de vacanta un loc ideal pentru a iti incarca bateriile.

Amenajarea unei case de vacanta pozitionate in zona de campie sau deal

Casele de vacanta pozitionate in zone de deal sau de compie sunt acele locuinte de la tara. Aceste locuri ne ofera amintiri placute din copilarie, iar casele sunt decorate simplu in aceste zone. Cu toate acestea, confortul trebuie sa fie la el acasa.


Alege o locuinta moderna in ceea ce priveste confortul termic al casei. Poti opta si pentru incalzire in pardoseala, chiar daca aceasta casa de vacanta este una decorata in stil rustic.

Pentru a mentine decorul, alege un covor sau pres traditional, mobilier in nuante de verde marin deschise, dar si un dormitor cu pat simplu si tablie inalta.

Soba din teracota ajuta atat la incalzirea locuintei, cat si la pastrarea unui design rustic autentic. Cu toate acestea, poti alege cu succes si un semineu ce ofera casei un aspect interesant.


sursa foto: Pinterest