Impodobirea bradului de Craciun in modalitati unice si spectaculoase

0
2047
impodobirea bradului de Craciun

Impodobirea bradului de Craciun in modalitati unice si spectaculoase

„Impodobeste, mama, bradul!” si inspira-te din aceste modalitati unicate pentru a il orna si pentru a il face cat mai spectaculos.


Bradul de Craciun se poate impodobi in mod clasic. Cum anume? Folosind beteala, globuri asortate cu beteala, instalatie de Craciun si o stea superba in varful bradului care sa semnifice steaua care i-a calauzit pe magi in cautarea lui Iisus.

Daca ai optat deja in anii acestia pentru varianta clasica si ai nevoie de ceva care sa iti aduca mai multa bucurie si un zambet pe buze, atunci alege un brad ca unul dintre cele de mai jos. Opteaza pentru decoratiuni cu animale care traiesc la Polul Nord, cum este ursul polar. Acestea pot fi pozitionate langa brad, ca un ornament care sa ne aduca aminte mai mult de natura.

Impodobirea bradului de Craciun este o activitate placuta, memorabila.


Foloseste panza de iuta!

Asa cum povesteam si intr-un articol anterior, panza de iuta este un material excelent ce poate fi folosit pentru a realiza decoratiuni superbe cu ea.

Acest material textil este versatil, rezistent in timp, nu se murdareste si este excelent pentru a fi manevrat in diferite forme. Decorarea bradului cu panza de iuta, asa cum puteti observa si in poza de mai jos, este o modalitate unica de a aduce ceva nou in ceea ce priveste ornarea bradului de Craciun.

Poti opta si pentru diferite jucarii micute pe care sa le pui in pom, mesaje de Craciun, cutii de cadouri mici, dar si fundite colorate.


Atata timp cat bradul este impodobit in culori asortate, nu ai cum sa dai gres atunci cand vine vorba de ornamente diferite, unice. Alege sa decorezi altfel pomul anul acesta pentru a te bucura de un Craciun cu totul si cu totul special!

Va dorim Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

sursa foto: Pinterest