Improspatam aspectul gradinii cu suporturi pentru florile de vara

0
2851

Improspatam aspectul gradinii cu suporturi pentru florile de vara

Prima floare la care ne gandim atunci cand vorbim despre amenajarea gradinii este trandafirul. Nu stim de ce. Insa un lucru este cert. Trandafirul este una din cele mai frumoase flori din gradina. Este impunator si ii place sa i se acorde toata atentia. Este inmiresmat si delicat. Dar pe cat sunt de frumosi, pe atat sunt de „rai”. Nu am spus-o noi, ci intr-o conversatie pur intamplatoare despre flori si in mod special despre trandafiri. Revenind la ideile de astazi, propunem sa aflam din acest articol cum improspatam aspectul gradinii cu ajutorul suporturilor pentru flori.


Improspatam aspectul gradinii si o facem mai frumoasa cu aceste idei de suporturi

Posibilitatea de a amenaja gradina dupa bunul plac le revine doar celor care dispun de spatiu la discretie. Bineinteles ca este doar parerea noastra. Si cei de la bloc isi pot amenaj o mica gradina in balcon, de exemplu. Insa povestea se schimba cand vine vorba despre iarba verde de acasa, despre pomii infrunziti si plini de roade sau despre diferitele specii de flori. Toate dau un farmec aparte gradinii. Ba chiar putem spune ca improspateaza aspectul exterior si il fac mai deosebit. Deosebit prin culoare si prin miresmele amestecate ale florilor de sezon. Deosebit, pentru ca pana la urma, nu-i asa, este vorba despre farmecul verii.

improspatam aspectul improspatam aspectul

Cum evidentiem gradina cu ajutorul florilor de sezon

Daca ar fi sa ne intrebati, cu siguranta va vom spune ca plantele sunt o sursa naturala de a infrumuseta si cel mai monoton decor. Mai mult de atat, credem cu tarie ca rolul florilor intr-o curte spatioasa este esential. O curte fara flori este ca o poveste fara culoare. O poveste din care lipseste personajul principal. Vara.

improspatam aspectul improspatam aspectul improspatam aspectul improspatam aspectul

Gradina cu flori – Bucuria de a admira natura inconjuratoare

O gradina cu flori nu inseamna doar culoare. Inseamna un ambient placut, inseamna sa ne odihnim privirea. Dar mai inseamna si o picatura din farmecul verii. Inseamna bucuria de a admira tot ceea ce ne inconjoara. Iata!


improspatam aspectul improspatam aspectul

sursa foto: Pinterest