Improspatam gradina de flori cu aceste idei de suporturi – Proiecte creative

0
2076

Improspatam gradina de flori cu aceste idei de suporturi – Proiecte creative

Daca vara nu ar iubi florile nici noi nu ne-am bucura de frumusetea lor. Nu ne-am bucura nici macar de culorile din gradina. Dar nici de parfumul florilor de vara. Dar ne putem bucura de aceste proiecte creative, mai precis de felul cum improspatam gradina cu ajutorul suporturilor pentru ghivecele cu flori.


Cum sa improspatam gradina cu flori in aceasta vara

Anul acesta vara ne-a cam dezamagit. Nu in totalitate. S-a lasat asteptata si ne-a facut sa credem intr-un anotimp linistit si calduros. Ei bine, fara sa mai credem in asta, propunem sa urmarim cum putem improspata exteriorul cu ajutorul suporturilor pentru flori. In plus castigam o multime de spatiu daca le concentram pe verticala.

improspatam gradina

Decoram gradina suporturi, dar punem in valoare si florile de vara

Vara fiind, este destul de comod pentru noi sa amenajam un coltisor cu toate ghivecele cu flori. Nu trebuie sa le pastram nici pe pervaz, nici inghesuite intr-un colt de casa sau de gradina. Parerea noastra este ca le putem pastra pe cel putin un suport confectionat din materiale la indemana. Iar cand spunem materiale, ne referim la lemn sau la metal. In afara de acest lucru, putem da gradinii un aer proaspat de vara. Iata!

improspatam gradina improspatam gradina

Idei de suporturi care dau gradinii un aspect cat mai natural

Cunoastem cu totii faptul ca plantele sunt o sursa naturala de decor. Ce mai cunoastem? Mai cunoastem faptul ca improspateaza aspectul exterior al casei si al gradinii. Un spatiu fara flori este un spatiu monoton. Din toate punctele de vedere. Si din nou ne exprimam o parere personala, si anume faptul ca rolul florilor in gradina este esential. Concentrate pe diferite suporturi, nu doar le punem in valoare, dar salvam si o multime de spatiu in gradina.


Priviti si va inspirati!

improspatam gradina improspatam gradina improspatam gradina improspatam gradina

sursa foto: Pinterest