Incaperi amenajate confortabil, care te fac sa te simti ca in vacanta

0
136

Incaperi amenajate confortabil, care te fac sa te simti ca in vacanta

Aceste incaperi amenajate confortabil sunt primitoare, te fac sa te simti ca intr-o vacanta si sunt ideale pentru a te relaxa intr-o zi racoroasa.


Atunci cand vremea este neplacuta afara, ne rasfatam cu un decor confortabil si prietenos, astfel incat sa ne simtim cat mai bine inauntru, la caldura. Acest decor este unul inspirat de la nordici, decor pe care ei il numesc hygge.

Imagineaza ti ca afara ninge, zapada se aseaza linistit, iar tu stai in casa la o ciocolata calda, langa foc, impreuna cu cei dragi. Acesta este cel mai placut sentiment care iti poate oferi liniste sufleteasca si bucurie. Ei bine, acelasi sentiment poate fi asociat si cu anotimpul tomnatic, atunci cand afara ploua torential.

Nu uita de corpurile de iluminat

Atunci cand anotimpul rece isi face simtita prezenta, ziua se scurteaza iar noaptea devine mai lunga. De aceea, este important sa avem corpurile de iluminat pregatite. Luminile calde sunt cele mai potrivite pentru o atmosfera cat mai placuta, cat mai linistita.


Corpurile de iluminat pot fi pozitionate atat pe mobilier, insa poti folosi si lumanari parfumate care iti ofera si lumina, cu atmosfera placuta, dar si un miros placut.

Paturi si perne confortabile in incaperi amenajate confortabil

Pe canapeaua ta sau pe fotoliu pozitioneaza cateva paturi pufoase si perne confortabile. In acest fel, vei avea decorul potrivit pentru a te bucura de o cana cu ciocolata calda impreuna cu cei dragi.


Bucura-te de vremea racoroasa in casa ta amenajata calduros, langa focul de la semineu care trosneste sau langa lumanarile parfumate aromate.

Balcon amenajat in stil hygge, confortabil si relaxant

Modalitati eficiente de a imbratisa confortabilul stil hygge

Spatii de vis unde ar fi ideal sa iti petreci timpul iarna, relaxandu-te

sursa foto: Pinterest