Infrumusetam exteriorul cu aceste idei de ornamente luminoase

0
2399

Infrumusetam exteriorul cu aceste idei de ornamente luminoase

Ne-am oprit astazi pentru o clipa si am admirat toamna. Ne-am inchipuit-o ca pe o doamna frumoasa si cocheta. Evident ca nu ne-am putut abtine si am intors capul dupa ea admirandu-i tinutele calde si colorate. Ne-am uitat admirativ si la covorul de frunze pe care il purta cu mandrie ca pe o haina scumpa creata de vreun designer celebru. Ei bine, trebuie sa stiti ca asa vedem noi toamna. Ca pe un anotimp deosebit si minunat. Deosebite sunt si aceste idei de a infrumuseta terasa cu ornamente luminoase. Ornamente pe care le putem realiza cu usurinta dintr-o multime de lucruri la indemana. Nu sunt cuvinte cu care vrem sa va incantam, ci sunt niste idei simple numai bune de pus in practica in aceasta perioada.


De ce idei de ornamente luminoase in mijlocul toamnei?

Raspunsul la intrebarea de mai sus este unul cat se poate de simplu. Deoarece putem crea in jurul nostru decoruri minunate si de care ar trebui sa ne bucuram impreuna cu cei dragi, uitand putin de grijile cotidiene.

ornamente luminoase

Ornamente luminoase care ne fac serile mai frumoase

Dupa parerea noastra, oricare dintre aceste idei de ornamente sunt minunate. De ce? Deoarece este vorba de placerea de a transforma clipele petrecute cu familia in momente de neuitat. De exemplu, un suport agatat deasupra mesei din curte ne vor face serile mai frumoase. Nu credeti?

ornamente luminoase

Reciclam si refolosim creativ borcanele din sticla

Dupa cum bine stiti, suntem pentru reciclarea si refolosirea borcanele din sticla intr-un mod creativ, dar nu numai. Iata in imaginile de mai jos cateva idei de a infrumuseta terasa cu decoratiuni realizate din borcane si lumanari.


ornamente luminoase

Ca de obicei, nu incheiem fara sa va spunem ca puteti comenta pe pagina noastra de facebook aceste idei de ornamente luminoase pentru gradina.

ornamente luminoase

sursa foto: Pinterest