Infrumusetam terasa casei cu aceste idei de accesorii colorate

0
2505

Infrumusetam terasa casei cu aceste idei de accesorii colorate

De ce spunem de fiecare data ca a locui la curte este un privilegiu? Pentru ca asa si este. Un astfel de spatiu ofera o multime de posibilitati de amenajari. Spre exemplu, terasa, care este acel spatiu generos din prelungirea casei, poate fi amenajat intr-un mod cat mai vesel. Iar daca nu stiti cum, avem noi o multime de idei de accesorii colorate.


Combinatii de culori si idei de accesorii pentru decorarea terasei

Pentru a evita monotonia cromatica si pentru a amenaja terasa cat mai confortabil, cu siguranta avem nevoie de un mobilier adecvat, iar cel din ratan sintetic pare a fi cel mai practic. De ce spunem asta? Deoarece ratanul sintetic este un material care nu se degradeaza in timp, se curata foarte usor si este la fel de frumos precum cel natural. Insa pentru a pune in evidenta un astfel de mobilier, avem nevoie si de niste accesorii la fel de frumoase.

accesorii accesorii

Idei de a accesoriza mobilierul pentru terasa

Pe o terasa, nu doar piesele de mobilier sunt importante ca si elemente de decor, ci si multitudinea de accesorii, pernutele fantezie sau husele confectionate dintr-un material moale, fiind doar cateva dintre ele.

accesorii accesorii

Terase rustice sau moderne?

Din punct de vedere estetic, stilul rustic pare cel mai potrivit pentru amenajarea terasei si spunem asta deoarece sunt o multime de obiecte care pot infrumuseta un astfel de spatiu. Dar este doar parerea noastra. Pe de alta parte, o locuinta construita dupa ultimele tendinte moderne, nu poate avea decat o terasa la fel.


Ca de fiecare data nu incheim fara sa va invitam sa urmariti aceste idei de amenajari simple, idei care pe noi ne-au cucerit de la prima imagine. Priviti! Dar nu uitati de like and share, pentru a afla toti prietenii vostri de ele.

 

sursa foto: pinterest