Inimioare de tip Do It Yourself pentru decoratiuni creative

Inimioare de tip Do It Yourself pentru decoratiuni creative

Primavara, raze de soare, fericire. Iubirea e cel mai frumos lucru. Si nu cred ca suntem singurii care asociaza primavara, soarele, copacii infloriti cu iubirea si cu fericirea. Cel mai frumos lucru este sa te plimbi prin parc si sa vezi familii fericite, copii zambind si pasari care canta. De asemenea, o parte importanta din acest peisaj este si natura care ne inconjoara. Pentru ca primavara nu este nici prea cald, dar nici prea frig, acesta este anotimpul preferat al multora dintre noi.


Suntem siguri ca si voi iubiti primavara si ale ei minuni. Si cum acest anotimp se leaga cu iubirea, ne-am decis sa va prezentam mai multe modalitati pentru a realiza inimioare de tip Do It Yourself, din diferite materiale.

Le putem pune pe perete in camera noastra sau la usa de la intrare, daca stati la curte. Exista o multime de modalitati si materiale pe care le putem folosi pentru a realiza aceste ornamente frumoase si de acest lucru va puteti da seama uitandu-va la ideile din urmatorul articol.

Vedem si noi decoratiuni creative de realizat primavara aceasta si asteptam sa ne spuneti care este parerea voastra. Ati pune un astfel de ornament la usa de la intrare? Iarna avem acele coronite frumoase, de ce sa nu pastram acest obicei frumos si pentru primavara?


Asteptam poze cu proiectele realizate de voi pe pagina noastra de Facebook. Va dorim spor la treaba si o primavara exact asa cum va doriti!

decoratiuni creative (1)

decoratiuni creative (2)

decoratiuni creative (3)

decoratiuni creative (4)

decoratiuni creative (5)

decoratiuni creative (6)

decoratiuni creative (7)

decoratiuni creative (8)

decoratiuni creative (9)

decoratiuni creative (10)

decoratiuni creative (11)

decoratiuni creative (12)

decoratiuni creative (13)

decoratiuni creative (14)

decoratiuni creative (15)

decoratiuni creative (16)

decoratiuni creative (17)

decoratiuni creative (18)

decoratiuni creative (19)

decoratiuni creative (20)

decoratiuni creative (21)

decoratiuni creative (22)

decoratiuni creative (23)

decoratiuni creative (24)

decoratiuni creative (25)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI