Invata cum sa cresti singur fructe proaspete in ghivece

0
404

Invata cum sa cresti singur fructe proaspete in ghivece

Ce mai faceti, dragi cititori? In articolul de astazi ne-am propus sa abordam o tema frumoasa si practica. Toti ne dorim sa avem fructe proaspete pentru noi si pentru cei dragi. Stim sa sunt plantate cu grija si stim ca sunt sanatoase si pline de vitamine.


Daca vrei sa iti hranesti copilul cu fructe proaspete, invata sa le cresti singur chiar daca stai la bloc si nu detii mult spatiu. Nimic nu poate fi mai simplu de atat!

1.Lamaiul

Acest fruct delicios face parte din lista celor mai indragite plante pentru apartament. Lamaiul nu este foarte pretentios, insa sunt cateva reguli de care trebuie sa tinem cont: el are nevoie de lumina din ambundenta, de peste 20 de grade pentru a putea impiedica aceasta planta din familia citricelor sa moara, iar apa cu care udam lamaiul trebuie sa fie fara clor.

De asemenea, trebuie sa va interesati la florarie de pamantul si ghiveciul pe care il folositi atunci cand plantati deoarece si ele sunt special concepute pentru lamai.


2.Pepene rosu

Odata ce temperatura a sarit de 19 grade, putem planta linistiti cateva seminte pentru a creste pepene rosu. Delicios, nu-i asa?

3.Capsuni

Aceste fructe delicioase cresc cel mai bine atunci cand avem soare din plin. Trebuie sa evitam plantarea lor pe timpul iernii, dar putem sa ii plantam la inceputul toamnei. Aveti grija sa ii udati constant!

4.Afinele

Aceste super alimente reduc riscul bolilor de inima si reduc grasimea abdominala. Nu au nevoie de ingrijiri speciale, iar plantarea lor in ghiveci este destul de usoara. In fiecare primavara, aveti grija sa ii curatati pentru a fi mereu productivi.


Delicios, nu-i asa?

fructe proaspete (2)

fructe proaspete (3)

fructe proaspete (4)

fructe proaspete (5)

fructe proaspete (1)

fructe proaspete (2)

fructe proaspete (3)

via