Iti poti organiza lucrurile mult mai bine cu aceste idei practice

0
5427

Iti poti organiza lucrurile mult mai bine cu aceste idei practice

Daca nu stiti cum sa va organizati lucrurile personale ne-am gandit la un articol cu o multime de idei practice de a avea o ordine desavarsita in sertare, unde se stie nu toate accesoriile stau la linie, ca sa spunem asa. Pentru ca intotdeauna se gasesc lucruri noi de cumparat, nu neaparat necesare, dar daca tot le-ati procurat, trebuie pastrate si ele undeva.


Asadar daca doriti sa aveti totul la indemana, de la sosete si pana la cosmeticele pentru machiaj, iata cateva imagini din care va puteti inspira.

Sunt multe idei practice in acest articol, prin urmare va invitam sa le urmariti si nu in ultimul rand sa le comentati pe pagina noastra de facebook.

O idee buna ar fi si aceea de a pastra in asftel de locasuri si mica farmacie din casa.


De aceea va intrebam cum vi se pare ideea de a avea toate ustensilele pentru coafat intr-un singur loc, fara a umbla prea mult dupa ele? Sau cremele pe care le folositi in fiecare zi pot sta foarte bine, separate pe sortimente, in diverse cosulete etichetate fara a le incurca din neatentie.

idei practice

idei practice

Ideal ar fi sa captusiti cu bucati de materiale aceste mici cutiute din carton.

idei practice

Daca nu stiti cum sa impachetati sosetele astfel incat sa nu stea rasfirate si desperecheate in sertar, iata un mod simplu de a le pastra in ordine.


Se stie ca doamnele au o multime de gablonturi precum cerceii mici si colorati, prin urmare ce parere aveti de ideea de a-i pastra in locasurile unui cofraj de oua spre exemplu, dar si pe o banda elastica, exact ca in imaginea de mai jos.

idei practice

Sau ce spuneti de aceasta cutie compartimentata in care puteti depozita pe sortimente lucruri precum nasturi, agrafe si alte accesorii pentru croitorie.

sursa foto