La ce mai putem refolosi resturile de la tuburile din PVC – idei practice

0
860

La ce mai putem refolosi resturile de la tuburile din PVC – idei practice

Profitam de aceasta zi de 8 Martie pentru a va transmite, dragele noastre cititoare, calde urari de bine si cu sanatate!


Dar sa revenim la ale noastre si anume la articolul de astazi, a carui tema este una simpla si de efect.

Lista este lunga atunci cand vine vorba despre amenajari exterioare. Am mai spus-o si o s-o mai spunem.  Si pentru ca gradina este locul in care ne simtim cel mai bine dupa o nesfarsita saptamana de lucru, atunci merita sa ocupe primul loc la capitolul amenajari.

Cu aceste idei, alta este de fapt intentia noastra, si anume aceea de a le da domnilor de lucru pe langa casa, iar noi doamnele sa sarbatorim acesta zi frumoasa. Iata ca ne-a reusit si o rima :)


Asadar noi spunem sa le dam de lucru domnilor invitandu-i sa se inspire din aceste idei practice de a refolosi capetele ramase de la tuburile de PVC pentru a realiza decoratiuni pentru gradina.

Ce puteti face din astfel de resturi? Puteti face, spre exemplu, un panou pentru gradina, iar daca nu stiti cum, va aratam noi prin intermediul acestor imagini. Suna interesant nu-i asa? Noi zicem ca da.

Iar daca o sa spuneti ca proiectul de astazi este unul greu, nu o sa va credem stimati domni, deoarece aveti multa indemanare si sunteti mai priceputi. Iata!


idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto