La ce ne-ar folosi o masuta in forma literei C? Aflam din aceste idei practice

0
677

La ce ne-ar folosi o masuta in forma literei C? Aflam din aceste idei practice

De fiecare data ne lovim de aceeasi problema, atunci cand ne dorim sa amenajam sau reamenajam interiorul casei, adica aceea a spatiului, iar una din piesele de mobilier care ne ocupa mult loc este masuta din mijlocul camerei. Prin urmare, daca si tu dispui de putin loc in casa, dar vrei totusi sa te bucuri de confort, iata ce idei practice iti dam in acest articol. Masute confectionate sub forma literei C, si au primit aceasta denumire deoarece, privita dintr-un anumit unghi, chiar asa arata, ca litera C. Dar la ce ne-ar mai folosi o masuta cand avem una chiar in mijlocul camerei? Va spunem imediat.


Ar trebui sa recunoastem ca, nu de putine ori, ni se intampla sa vrem sa stam si sa rontaim ceva bun, cum ne place noua sa spunem, unde altundeva decat in living in fata televizorului. Ei bine, aceste idei de masute sunt ideale pentru a fi asezate langa canapea, fara a ocupa din spatiu, si asta deoarece forma literei C permite pozitionarea ei in asa fel incat sa putem avea la indemana cel mai bun suport pentru cana cu ceai sau cafea, dar si pentru laptop-ul la care lucram sau rasfoim pagini preferate pe internet.

Daca ne intrebati de unde pot fi procurate, nu putem sa va raspundem deoarece nu stim, insa ne bucuram ca v-am fost de ajutor chiar si cu o idee geniala, parerea noastra.

Va lasam asadar sa savurati aceste idei practice, iar in cazul in care veti fi de acord cu noi ca sunt niste idei geniale, inseamna ca am gasit impreuna si raspunsul de la intrebarea de mai sus. La ce ne-ar mai folosi o masuta cand avem una chiar in mijlocul camerei? Priviti!


idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto