Ladite din lemn sau cum sa le refolosim la crearea unor decoruri rustice

Ladite din lemn sau cum sa le refolosim la crearea unor decoruri rustice

Toate proiectele creative sunt usor de pus in aplicare. Inclusiv cele cu ladite din lemn. De ce spunem asta? Pentru ca am pregatit aici cele mai frumoase idei de a refolosi intr-un mod creativ aceste obiecte banale. Cum altfel decat transformandu-le in decoruri spectaculoase.


Decoruri pe care le putem realiza din ladite din lemn – Idei practice

Daca ar fi sa privim cu atentie aceste decoruri, cu siguranta vom spune ca sunt banale. Cu toate acestea laditele din lemn pot fi transformate cu usurinta in decoruri minunate de toamna, sa spunem. Si incepem cu idei de a le refolosi pe post de suporturi pentru ghivecele cu flori de sezon.

ladite din lemn

Idei de a refolosi laditele din lemn in proiecte creative

Ideea de a transforma laditele din lemn pare a fi una buna. In primul rand pentru ca nu trebuie sa depunem cine stie ce efort pentru a le realiza. Si apoi pentru ca sunt atractive ca decoruri rustice. Dar pentru asta trebuie sa le cosmetizam. Adica sa le aplicam un strat de vopsea, alba daca se poate, si apoi sa expunem diverse obiecte pe ele. Obiecte precum felinare, cani colorate, cosulete cu flori sau sa transformam laditele din lemn intr-o mica biblioteca cu aspect rustic. Iar acestea sunt doar cateva exemple.

ladite din lemn ladite din lemn

 

ladite din lemn ladite din lemn ladite din lemn ladite din lemn

Personalizeaza-ti exteriorul cu decoruri realizate din ladite din lemn

Daca te pregatesti pentru un eveniment special si nu stii ce decoruri sa alegi, afla ca iti poti personaliza exteriorul cu ajutorul ornamentelor realizate din ladite. Pentru asta ti-am pregatit aici o multime de idei de a refolosi creativ laditele din lemn. Iar daca nu ne crezi, te invitam sa iti arunci o privire peste aceste imagini.


Daca ti-au placut aceste idei de a folosi laditele pe post de suporturi pentru ghivecele cu flori de sezon sau de a le transforma intr-o mica biblioteca cu aspect rustic, te invitam sa le comentezi pe pagina noastra de facebook.

sursa foto:Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI