Lampi decorative – proiecte simple dar frumoase pentru orice locuinta

0
305

Lampi decorative – proiecte simple dar frumoase pentru orice locuinta

Cunoasteti parerea noastra despre unele proiecte Do It Yourself care ne cuceresc inca din prima clipa, de aceea vi le impartasim cu mare drag si voua. Ce va propunem in articolul de astazi? Sa confectionati lampi decorative din carlige de rufe, dopuri de pluta sau chiar din sfoara. Suna interesant nu-i asa? Daca v-am convins, atunci ar trebui sa stiti ca nu aveti nevoie de prea multe accesorii, indiferent de proiectul pe care-l veti alege.  Carlige din lemn se gasesc peste tot si nici nu costa foarte mult. Poate doar la partea electrica sa cheltuiti ceva mai multi bani, insa daca stam bine sa ne gandim, nici acolo nu e nevoie sa faceti cine stie ce investitie financiara.


Daca ar fi sa ne intrebati pe noi care ne-a placut cel mai mult va spunem din start ca cel realizat din sfoara. Este simplu si usor de facut, iar ce este simplu este si frumos.

Iar daca ar fi sa incadram un proiect la categoria interesante, va marturisim ca l-am alege pe cel cu benzi de celuloid folosite la vechile aparate de fotografiat.

Daca aveti si voi fotografii cu astfel de lampi realizate chiar de mana voastra, nu ezitati sa ni le trimiteti pe pagina noastra Do It Yourself. Le asteptam cu mare drag si ne-am bucura sa stim ca suntem o sursa de inspiratie pentru oricare dintre voi.


lampi decorative 1

lampi decorative 2

lampi decorative 3

lampi decorative 4

lampi decorative 5

via