Living room micut, amenajat absolut fantastic – Idei superbe

0
313

Living room micut, amenajat absolut fantastic – Idei superbe

Cu ajutorul sfaturilor din acest articol te poti bucura de un living room micut, dar in care poti petrece timp impreuna cu cei dragi pentru a te bucura de un film bun.


Sufrageria sau living room-ul este incaperea din casa noastra unde petrecem timp cu cei dragi. De asemenea, este si spatiul unde ne relaxam sau ne bucuram de un platou cu branzeturi si fructe proaspete.

Din aceasta incapere nu trebuie sa lipseasca cateva piese de decor si corpuri de mobilier absolut necesare.

Canapeaua din living room

Indiferent de cat de micuta este incaperea ta, o canapea nu trebuie sa fie ceva care sa lipseasca. Aceasta poate sa aiba spatii de depozitare care sa te ajute sa economisesti o multime de spatiu, insa este si un loc unde pot sa petreci timpul cu cei dragi.


Canapeaua din living room trebuie sa fie confortabila, destul de mare, dar si extensibila. In acest fel, te vei asigura ca vei avea si un spatiu in plus de dormit in cazul in care ai nevoie de el.

Masuta de cafea

Amenajarea unei sufragerie ce are dimensiuni reduse poate fi o adevarata provocare, insa din acest spatiu nu trebuie sa lipseasca masuta de cafea. Aceasta poate fi extrem de utila in cazul in care vrei sa iei pranzul rapid, dar si pentru a depozita o multime de lucruri.

Poti opta pentru o mica masa extensibila, dar si pentru care sa tina loc si de masa.


O piesa de decor

Fie ca vorbim de un covoras pufos, colorat sau de un tablou, este necesar sa avem o piesa de decor in living room-ul nostru. Aceasta nu doar ca va iesi in evidenta, dar va arata absolut fantastic. Este ideala mai ales daca este intr-o culoare diferita sau are texturi ce ies in evidenta.

Living room mic, dar chic, amenajat intr-un stil aparte

Spatiu confortabil, relaxant si placut amenajat chiar la fereastra

Living room mic – O incapere ce poate fi decorata elegant, spectaculos

sursa foto: Pinterest