Locul preferat de relaxare din curte amenajat cu paleti din lemn

0
3270
paleti din lemn

Locul preferat de relaxare din curte amenajat cu paleti din lemn

Profita de momentele libere si relaxeaza-te in curtea casei tale cu ajutorul acestor piese de mobilier superbe, realizate din paleti din lemn.


Refolosirea unor lucruri pe care deja le ai in casa ta reprezinta o modalitate usoara de a economisi bani, dar si de a renunta la consumerism.

Piese de mobiler confortabile

Deoarece lemnul este un material rezistent in timp, dar si aspectuos, cu el poti sa realizezi o multime de piese de mobilier creative.

Fie ca vorbim de canapele pentru curtea ta, de masute pentru cafea sau pentru dining, toate pot fi construite si pozitionate in curtea casei tale. Gospodaria ta poate fi un loc mai relaxant daca stii cum sa amenajezi acest loc.


Vopseste paletii in culori aprinse

Paletii din lemn pot fi revopsiti in culorile dorite de tine. Alege o plaja de culori care sa iti aduca aminte de vara si de vacanta sau opteaza pentru a revopsi lemnul folosind un lac special. In acest mod, vei pastra culoarea si textura lemnului si te vei putea bucura de autenticitatea acestui material.

Descopera si aceste 100 de idei noi si creative pentru a refolosi paletii din lemn

Nu uita de pernele confortabile

Pentru ca paletii din lemn si piesele de mobilier sa fie confortabile, alege paturi si perne mari si pufoase pe care sa le pozitionezi aici.

Bucura-te de linistea serilor de vara in acest spatiu frumos. Poti sa te relaxezi aici cu cei dragi sau sa te bucuri de o dupa amiaza libera cu un cocktail in racoritor. Nu uita de cateva corpuri de iluminat pentru a destinde atmosfera si pentru a oferi acestui loc de relaxare un ambient placut, cat mai fresh.


Ce mai poti face din paleti de lemn: alte 40 de idei practice

sursa foto: Pinterest