Lucrezi de acasa? Trebuie sa vezi aceste 12 idei pentru amenajarea unui birou in spatii mici

0
916

Lucrezi de acasa? Trebuie sa vezi aceste 12 idei pentru amenajarea unui birou in spatii mici

Spatiul in casa este de multe ori o problema, mai ales daca trebuie sa iti amenajezi si un birou de unde sa poti lucra. Chiar daca nu esti un freelancer si nu esti obligat sa lucrezi de acasa, un birou pe care sa iti asezi laptopul sau calculatorul este mult mai comod decat statul in pat sau pe canapea. Fie ca citesti online, sau ai un blog, sau pur si simplu iti cauti vacante pe net, statul la un birou este mult mai productiv decat cu laptopul in brate.


Urmareste ideile de mai jos, care sunt extrem de creative, si afla cum iti poti amenaja un birou chiar si in cele mai mici locuinte.

Transforma debaraua

Daca ai debara in care depozitezi diverse lucruri, mai bine te gandesti cum poti redecora spatiul si sa il transformi intr-un birou. Triaza lucrurile astfel incat sa le pastrezi doar pe cele de care mai ai nevoie cu adevarat, arunca sau doneaza restul si pune-te pe treaba. Dat fiind ingustimea locului poti inlocui clasicul birou cu o etajera mai lata. Un scaun confortabil si cateva rafturi si biroul tau e gata!


birou acasa 2

birou acasa 3

birou acasa 4

Pune-ti biroul langa pat

Inlocuieste clasica noptiera cu o masa eleganta. Vei avea loc si pentru lampa, cartile preferat si oglinda, dar iti vei putea scoate laptopul sa te apuci de treaba ori de cate ori e nevoie.

birou acasa 5

birou acasa 12

birou acasa 13

Birou in spatiile de imbinare ale peretilor


Daca ai spatiu suficient de mari la imbinarile peretilor, atunci il poti transforma intr-un birou micut de unde sa poti lucra. Daca oana acum te gandeai ca acolo poti aseza doar obiecte de decor, cum ar fi vazele decorative, ei bine, de azi inainte ii poti gasi o noua intrebuintare, mult mai utila.

Si spatiul de sub o scara interioara poate fi transformat intr-o zona de lucru, unde sa iti poti aseza laptopul sau chiar si o imprimanta, daca e cazul.

birou acasa 6

birou acasa 7

Birou amenjat in sufragerie


Daca sufrageria ta este destul de generoasa, atunci te poti gandi la un birou mai spatios, unde sa ai loc pentru mai multe laptopuri, al tau si poate al partenerului de viata.

Daca lucrezi pe un PC clasic, atunci trebuie sa ai in vedere si spatiul necesar unei tastaturi ca cele de aici, astfel incat sa nu ocupe prea mult spatiu pe zona de lucru. Gaseste sau construieste-ti un birou cu etajera retractabila, in care sa asezi tastatura.

birou acasa 9

birou acasa 11

sursa foto: http://theeverygirl.com/

 

Speram ca ideile noastre sa te inspire si sa iti amenajezi cel mai inedit birou de unde sa lucrezi cu drag.