Lumanarile, ca accesorii nelipsite de sarbatori – Idei creative de a le decora acasa

0
668

Lumanarile, ca accesorii nelipsite de sarbatori – Idei creative de a le decora acasa

Cele mai multe dintre ornamentele pentru sarbatorile care se apropie, ni le putem confectiona si singuri, iar cele din lumanari ni se par cele mai simple, mai ales ca avem nevoie de foarte putine accesorii. Insa nu putem trece mai departe fara sa va spunem ca, in opinia noastra, si speram ca sunteti de acord cu noi, sarbatorile de iarna sunt printre cele mai frumoase sarbatori din an, daca nu cumva cele mai frumoase, deoarece ne bucuram si de simplul fapt ca tot ceea ce ne inconjoara straluceste, la propriu. Dar stralucitoare sunt si aceste decoratiuni pe care vi le propunem in acest articol. Asadar ramaneti alaturi de noi pentru ca urmeaza o serie de idei creative numai bune de realizat pentru perioada sarbatorilor de iarna.


Nu ne-ar lua foarte mult timp sa enumeram principalele accesorii necesare unor astfel de ornamente, insa avem convingerea ca se gasesc in orice locuinta, acestea fiind nimeni altele decat lumanarile decorative, dar si panglicile colorate si stralucitoare sau margelutele albe. Lipsesc doar crengile verzi de brad, crengi pe care le putem adauga la momentul respectiv.

Daca le vom folosi pentru a decora masa festiva de sarbatori sau pur si simplu vrem sa ne infrumusetam casa cu ele, ar trebui mai intai sa le decoram, iar o metoda usoara ar fi aceea de a le decora cu sclipici. Unul din tutorialele de astazi ne arata cum sa procedam.

Un alt mod de a le decora sunt margelele. Lipite pur si simplu pe lumanare, vom obtine niste decoratiuni spectaculoase. Iata cateva idei in imaginile de astazi.


Insa cea mai simpla metoda de a decora lumanarile ar fi aceea de a le lega cu niste fundite stralucitoare. Si aici am ales cateva imagini din care sa ne inspiram.

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

sursa foto