Magia Craciunului transpusa in decoruri luminoase – 15 idei creative de sezon

0
488

Magia Craciunului transpusa in decoruri luminoase – 15 idei creative de sezon

A venit momentul sa ne gandim si la felul cum putem decora casa cu instalatii luminoase, deoarece doar in aceasta perioada din an putem profita la maxim de un iluminat feeric, atat la interior cat si la exterior. De aceea pentru a ne inspira am ales o serie de idei creative pe care le putem pune in practica pana la sarbatori.


Privindu-i cu o usoara invidie pe cei care locuiesc la casa, si asta pentru ca isi pot infrumuseta nu doar interiorul ci si exteriorul locuintei dupa pofta inimii, trebuie sa va spunem ca si noi ceilalti, care locuim la bloc, putem crea decoruri minunate cu ajutorul instalatiilor luminoase, aducand in interior acea atmosfera de basm, atmosfera de care ne putem bucura din plin impreuna cu familia si prietenii.

Fara indoiala pentru a crea astfel de decoruri in casa, nu avem nevoie doar de o singura instalatie luminoasa, ci de mai multe, de aceea poate ca nu ar fi rau sa trecem pe lista noastra de cumparaturi si astfel de decoratiuni sau si mai bine, daca nu vrem sa mai cheltuim alti bani pe lucruri de genul acesta, le putem folosi pe cele pe care le avem din anii trecuti.

Cat despre felul cum se poate realiza decorul, parerea noastra este ca nici nu ar trebui sa mai deschidem un astfel de subiect, deoarece oricine stie sa agate la geam niste ornamente luminoase.


Lasand la o parte decorurile pe care le putem realiza la interior, vom vorbi putin si despre cele exterioare, supunandu-va atentiei idei creative de a confectiona din instalatii de pom si cateva bucati de plasa de sarma subtire, niste decoratiuni spectaculoase. Iar daca vreti sa stiti cum le puteti confectiona, va invitam sa va aruncati o privire peste tutorialele de mai jos. Iata!

idei creative

idei creative

idei creative

idei creative

sursa foto