Mansarda unei cabanute din lemn, o incapere ideala pentru musafiri

0
3647
mansarda unei cabanute

Mansarda unei cabanute din lemn, o incapere ideala pentru musafiri

Redecoreaza si tu in moduri creative mansarda unei cabanute din lemn. Persoanele care detin o casa de vacanta se pot numi norocoase. Este extrem de relaxant sa poti pleca in weekend-uri si vacante in afara orasului pentru a te relaxa in propria casuta din lemn. Daca iti plac aceste decoruri rustice, care iti aduc aminte de natura si de munte, atunci te invitam sa te inspiri din galeria foto de mai jos.


Creeaza un decor rustic sau imita decorul unei cabanute din lemn cu ajutorul acestor idei frumoase pentru a redecora o mansarda.

Profita de lumina naturala pentru o atmosfera de vis in mansarda unei cabanute

In general, mansardele au geamuri micute, insa te sfatuim sa le lasi libere, astfel incat incaperea sa profite de toata lumina naturala de care are nevoie. Mansarda unei cabanute poate fi decorata cu ornamente din lemn, dar si cu accesorii pentru pat ce sunt realizate din blana artificiala.

Paturile pufoase sunt obligatorii, mai ales daca acea cabanuta este pozitionata undeva in inima muntilor sau in zonele tarii unde este racoare.


Pregateste asternuturi asortate

In patul pentru musafirii tai pune asternuturi proaspat spalate, asortate. Este important ca musafirii tai sa se simta foarte bine aici, daca vrei ca ei sa mai revina.

Amenajarea unei bai relaxante in mansarda casei

Bineinteles ca mansarda casei poate fi folosita si pentru a amenaja aici un spatiu de relaxare pentru tine. O baie cu o cada mare, amenajata langa geam, poate fi ideala pentru momentele in care vrei sa te odihnesti.

Alege sa ai mereu flori proaspete in incapere

Incaperea pentru musafirii tai trebuie pregatita ca atare. Asteapta-i cu flori proaspete, flori care completeaza perfect decorul acestei frumoase camere.


sursa foto: Pinterest