Mica gradina din balcon sau cum infrumusetam cu flori un astfel de spatiu

0
1912

Mica gradina din balcon sau cum infrumusetam cu flori un astfel de spatiu

O vom numi sugestiv mica gradina din balcon. De ce aceasta denumire? Pentru ca indiferent de locul in care sunt asezate, florile sunt cele care raspund dorintei noastre de frumos. Tot ele sunt responsabile cu peisajele minunate de care ne bucuram in fiecare zi. Propunem asadar sa urmarim cateva idei de a amenaja un astfel de spatiu, dar mai ales cum sa transformam balconul intr-o mica oaza de frumusete.


Mica gradina din balcon – Idei de amenajari de primavara

Daca ati crezut la un moment dat ca ii favorizam cu idei de amenajari doar pe cei care locuiesc la curte, v-ati inselat. Ei bine, astazi ne-am gandit la cei care locuiesc la bloc, pregatindu-le o serie de proiecte frumoase, proiecte care le aduc primavara la fereastra. Iar motivul este unul singur. Si ei isi pot amenaja cu usurinta o mica gradina, astfel incat sa se poata bucura de privelisti minunate.

mica gradina din balcon mica gradina din balcon mica gradina din balcon mica gradina din balcon

Un balcon mic inseamna amenajari limitate. Dar nu neaparat

Da, ati citit bine. Un balcon mic inseamna amenajari limitate. Dar nu neaparat. Daca stiti sa profitati de fiecare centimetru, atunci cu siguranta va veti bucura de flori si de natura. De exemplu, un suport construit pe verticala, va ofera posibilitatea sa expuneti toate florile din casa. Ba mai mult. Florile curgatoare isi gasesc si ele locul transformand un balcon intr-o mica gradina colorata.

mica gradina din balcon

Infrumusetam spatiul cu plante decorative – Idei de amenajari

Chiar daca este vorba despre un balcon mic sau despre o veranda generoasa ca spatiu, concluzia este una singura. Plantele infrumuseteaza totul in jurul lor si ne fac viata mai colorata.


mica gradina din balcon mica gradina din balcon

Cum transformam balconul intr-o oaza de frumusete

Nu este nevoie sa ne straduim prea mult sa infrumusetam un balcon. Avem florile care sunt niste designeri de elita. Mai mult de atat. Isi fac treaba cu constiinciozitate din primavara si pana toamna tarziu. Insa le putem da si noi o mana de ajutor aducand in decor obiecte simple gen statui sau felinare. Este evident de ce. Pentru a desavarsi aspectul final.

mica gradina din balcon mica gradina din balcon

Iar cine s-a gandit ca nu se poate amenaja o mica gradina in balcon, s-a inselat. Cu aceste idei tocmai v-am demonstrat contrariul. Priviti!

mica gradina din balcon

sursa foto: Pinterest