Mini-casute superbe, din lemn, pentru o curte de poveste

0
3075
mini-casute superbe

Mini-casute superbe, din lemn, pentru o curte de poveste

Aceste mini-casute absolut superbe sunt ideale pentru orice fel de gospodarie. Fie ca ai nevoie de un spatiu de depozitare in plus sau ca vrei sa construiesti o casuta pentru flori, alege o constructie din lemn.


Lemnul este un material rezistent, ideal pentru orice gospodarie. Fie ca vorbim de constructii usoare, de ornamente, decoratiuni sau de piese de mobilier, toate acestea pot fi realizate cu succes din lemn. Fiecare dintre noi are in casa sau in gospodaria sa cel putin un ornament din lemn sau intregul corp de mobilier.

Mini-casute superbe, ideale pentru depozitare

Mini-casutele din lemn pot fi folosite cu succes pentru a depozita aici lemnele de foc. De asemenea, uneltele pe care le tii aici pe timp de iarna pot fi pastrate in siguranta intr-un loc, mai ales daca esti genul de persoana care are destul de multe astfel de instrumente in bucataria ta.

Te sfatuim sa alegi astfel de mini-casute din lemn, constructii ce pot fi realizate in functie de spatiul pe care il ai disponibil. Sunt usor de facut si pot fi construite chiar si de catre amatori. Le poti realiza din scanduri de lemn, insa acoperisul alege sa fie unul realizat din tabla.


Casute verzi pentru plantele tale

Constructiile din lemn pot fi folosite si daca vrei sa tii aici ghivecele sau jardinierele cu flori pe timp de iarna. Ai grija sa izolezi casutele, astfel incat temperaturile sa fie optime chiar si pentru cele mai sensibile plante.

Vopseste casutele in culori aprinse pentru a ii oferi gospodariei tale doza de culoare de care are nevoie. Pentru o gospodarie eleganta, opteaza si pentru a vopsi casuta in negru. Aceasta non-culoare iese in evidenta, este frumoasa, eleganta si perfecta pentru orice spatiu: de la o gospodarie rustica la o gospodarie eleganta.

sursa foto: Pinterest