Mini-casute verzi, perfecte pentru persoanele ce au o curte mare

0
866

Mini-casute verzi, perfecte pentru persoanele ce au o curte mare

Aceste mini-casute verzi sunt frumoase, spatioase, ideale pentru a tine aici ghivecele cu flori pe timp de iarna, dar si pentru a depozita unelte vara.


Casutele verzi se pot realiza din structuri de lemn sau metal si se pot acoperi cu sticla. De asemenea, poti opta si pentru o casuta realizata in totalitate din lemn. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca aspectul acestor casute transparente este mult mai atragator.

Alegerea materialelor precum un schelet din lemn sau metal si acoperirea peretilor cu policarbonat poate fi o solutie mult mai ieftina. De asemenea, policarbonatul este usor de gasit, se lucreaza cu el rapid si reprezinta o solutie destul de eficienta. Cu toate acestea, astfel de materiale sunt potrivite pentru zonele de munte pentru ca policarbonatul se poate incinge destul de rau pe timp de vara. Daca alegi sa depozitezi aici unelte, atunci nu este nicio problema.

Descopera aici si alte cateva proiecte interesante:


Idei utile si practice de proiecte realizate din policarbonat

Ce proiecte nemaipomenite poti face din policarbonat – Idei geniale

Inspiratia vine si din galeria foto de mai jos, galerie foto ce serveste drept inspiratie pentru proiectele tale din gospodarie.


Depozitarea ghivecelor pe timp de iarna

Daca pe timpul verii pozitionam ghivecele cu flori afara, in aer liber, pentru ca acestea sa infrumuseteze gospodaria, pe timp de iarna lucrurile stau putin diferit. Ghivecele cu flori trebuie sa fie la adapost, departe de riscul inghetului.

5 Trucuri rapide pentru a ingriji florile din apartament pe timp de iarna

Depozitarea uneltelor

Uneltele de gradinarit, butoaiele goale, recipiente, containere, o multime de alte lucruri avem de depozitat intr-o gospodarie. O astfel de casuta poate fi ideala pentru acest lucru, mai ales daca vrei sa protejezi lucrurile si uneltele de vremea rea.

sursa foto: Pinterest