Mini-gradini frumoase, de basm, ideale pentru orice gospodarie

0
566
mini-gradini frumoase

Mini-gradini frumoase, de basm, ideale pentru orice gospodarie

Aceste mini-gradini frumoase sunt ideale pentru orice gospodarie, infrumusetand orice spatiu: de la o curte mica la o terasa incapatoare. Sunt superbe, ai nevoie de atentie la detalii si de multa rabdare pentru a le realiza si pot sa faca parte cu succes din decorul oricarei gospodarii.


Inspira-te din galeria foto de aici pentru a realiza si tu ornamente superbe, ideale pentru o gospodarie primitoare.

Mini-gradinile de basm iti aduc aminte de povestile din copilarie. Aceste decoruri mici sunt ideale pentru printese sau pentru zane, fiind perfecte pentru a face parte din design-ul unei frumoase gospodarii.

Realizeaza ornamente din bucati de lemn

Lemnul este un material ce poate fi folosit intr-o multime de proiecte frumoase. De la decoratiuni creative, la piese de mobilier utile sau ornamente simpatice pentru curtea casei tale. Asa se face ca poti realiza ornamente din bucati de lemn si pentru mini-gradina ta de basm.


Poti transforma cateva bucatele de lemn micute intr-o banca ideala pentru decor, dar poti realiza si gardulete, casute sau chiar si alei frumoase. Bucatile din lemn reciclate sunt materiale ideale ce pot fi utilizate pentru a infrumuseta decorul din curtea casei tale.

Corpuri de iluminat superbe pentru a avea o curte de basm seara

sursa foto: MyDesiredHome