Mobila plutitoare in baie – Idei de design pentru o baie moderna

0
793

Mobila plutitoare in baie – Idei de design pentru o baie moderna

Functionalitatea poate fi data si de mobila plutitoare, fiind un tip de mobilier contemporan, versatil, dar si practic. Aceasta idee de a reamenaja baia ofera eleganta incaperii, fiind perfecta pentru un apartament redecorat in stil modern.


Cu un astfel de mobilier nu doar ca vei oferi incaperii un design nou, absolut superb, dar vei reusi sa impresionezi musafirii sau pe cei dragi.

Renunta la mobilierul clasic si alege mobila plutitoare

In zilele noastre, majoritatea oamenilor opteaza pentru a avea in baie un mobilier simplu, un corp format din chiuveta cu oglinda si dulap dedesubt. Cu toate acestea, mobilierul acesta clasic poate sa nu mai arate bine intr-o baie amenajata modern. Opteaza pentru un astfel de mobilier plutitor care iti scoate incaperea in evidenta.

Mobila alba, eleganta si perfecta pentru baie

Mobila alba denota eleganta, este spectaculoasa si se potriveste perfect in baie, dar si in alte incaperi precum este bucataria. Culoarea deschisa iti ofera oportunitatea de a te juca cu o serie de ornamente inchise la culoare sau de a opta pentru o pardoseala inchisa. Contrastul dintre mobilier si pardoseala nu va micsora incaperea, ci ii va oferi un aer fresh, un ambient placut.


Mobilierul din lemn, clasic, dar mereu versatil

Mobilierul din lemn este iubit in intreaga lume. Atat designerii de interior, cat si persoanele care sunt pasionate de decorul rustic opteaza din ce in ce mai des pentru un astfel de mobilier. Poti alege sa il ai si tu chiar in baia ta, fiind un material ce nu se va demoda niciodata.

Opteaza pentru o baterie unica

O baterie cu senzor de miscare sau de culoare mata poate fi o adevarata opera de arta in baia ta. Opteaza pentru obiecte sanitare de calitate, unice si cu un design ce atrage atentia intr-un mod placut.

sursa foto: Pinterest