Mobilierul din paleti – O alternativa ieftina de a amenaja gradina

0
766

Mobilierul din paleti – O alternativa ieftina de a amenaja gradina

Mobilierul din paleti reprezinta o alternativa ieftina de a amenaja curtea si gradina. Sa va spunem si de ce. Pentru ca sunt accesibili ca pret si sunt practici. Adica ii putem refolosi fara restrictii la confectionarea diferitelor piese de mobilier. Incepand de la canapele si ajungand pana la fotolii confortabile.


Mobilierul din paleti – Cel mai ieftin mod de a amenaja gradina

Pe cat de ieftini pe atat de practici, paletii din lemn sunt preferati din ce in ce mai mult ca materie prima, ca sa-i spunem asa, pentru confectionarea unor corpuri de mobilier destul de confortabile si atractive. Parerea noastra. De asemenea ne asumam riscul de a nu fi de acord cu cele spuse de noi, pentru simplul fapt ca nu este un mobilier reusit din punct de vedere estetic. Si ce daca! Atata timp cat este practic si ieftin, aspectul comercial il putem pune in coada listei. Insa chiar si asa, cu niste finisaje de calitate, un mobilier de genul acesta poate fi o alternativa demna de luat in seama atunci cand nu vrem sa investim intr-unul scump.

mobilierul din paleti mobilierul din paleti mobilierul din paleti mobilierul din paleti

Mobilier pe care il putem confectiona din paleti – Idei practice

In primul paragraf mentionam canapelele si fotoliile ca idei de mobilier confortabil. Asa si este. Insa trebuie sa va spunem ca nu sunt singurele piese de acest fel. Masutele pentru cafea, paturile spatioase, scaunele tip bar sau sezlongurile pentru piscina sunt doar cateva dintre ele. Costul cu astfel de corpuri fiind destul de redus.

mobilierul din paleti mobilierul din paleti mobilierul din paleti mobilierul din paleti mobilierul din paleti mobilierul din paleti mobilierul din paleti

Cum sa tratam lemnul din care sunt confectionati paletii

Nefiind confectionati dintr-un lemn de calitate, vedem obligatorie tratarea paletilor cu diverse solutii procurate din comert. Solutii gen lacuri si vopsele speciale care sa confere lemnului stralucire si rezistenta in timp.


Si nu in cele din urma, pentru a aduce un plus de estetic mobilierului, indicat ar fi sa se foloseasca huse cat mai colorate.

mobilierul din paleti

sursa foto