Modalitati absolut superbe de a amenaja spatiul din fata casei

0
4309
spatiul din fata casei

Modalitati absolut superbe de a amenaja spatiul din fata casei

Spatiul din fata casei tale infrumusetat cu flori, obiecte decorative te va ajuta sa iti intampini musafirii intr-un mod deosebit de frumos. De la flori frumoase pana la ornamente din lemn, ideale pentru relaxare, toate pot fi pozitionate in fata casei tale.


Florile albe sunt o modalitate excelenta de a infrumuseta un spatiu micut, simplu. Daca vrei sa scoti in evidenta un loc, nu trebuie neaparat sa alegi ornamente iesite din comun. Poti opta pentru ornamente simple, dar si pentru un spatiu de relaxare unde sa iti bei cafeaua.

Biciclete transformate in suporturi colorate, superbe pentru flori

Amenajeaza spatiul din fata casei

Cu ajutorul florilor colorate, spatiul din fata gospodariei tale poate fi amenajat absolut superb. Florile pot fi plantate in ghiveci, dar si pozitionate in vaze superbe.

Inspira-te din galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine si decoreaza spatiul din fata gospodariei tale pentru a iti intampina musafirii frumos. Plantele cu floarea mare, precum arbustul decorativ hortensia, sunt superbe pentru astfel de decoratiuni. De la culori precum un mov superb, dar si roz sau alb, hortensiile sunt superbe pentru a fi pozitionate in fata casei tale.


De asemenea, in functie de lumina pe care o ai acolo, dar si in functie de spatiul disponibil, poti alege flori precum muscatele. Acestea pot fi agatate pe terasa casei tale, dar si pozitionate pe suporturi inalte.

Modalitati diferite, colorate si unice de a aranja florile in gospodaria ta

sursa foto: Pinterest