Modalitati deosebite de a decora terasa din fata casei tale

0
5748

Modalitati deosebite de a decora terasa din fata casei tale

Primul impact vizual pe care il au musafirii tai inainte de a intra in casa este acela cu terasa din fata casei tale. De aceea, invata sa o decorezi intr-un mod deosebit.


Stim ca primul contact vizual pe care il are un musafir cu gospodaria ta vrei sa fie unul aproape perfect, insa acest lucru se intampla doar daca investesti un anumit timp atunci cand decorezi casa. De aceea, in fata casei tale trebuie sa ai un design deosebit. Atunci cand discutam de un design deosebit, florile sunt cele care au aceasta putere, puterea de a impresiona si de a incanta ochii musafirilor.

Alege ornamente vintage

Fie ca vorbim de ghivece realizate din lucruri mai vechi sau de ornamente achizitionate dintr-un magazin vintage, toate sunt ideale pentru o curte modesta. Daca iti place aspectul de vintage, atunci poti lasa neslefuite aceste obiecte superbe. Daca iti plac lucrurile vintage, insa vrei ca ele sa aiba un aspect mai modern, poti opta pentru a le revopsi.

Foloseste o vopsea alba, pe care o ai deja in casa, vopsea neagra sau poti opta pentru diferite culori, in functie de preferintele tale. Daca ai rabdarea necesara, poti sa si picteze aceste suporturi pentru flori.


Decoreaza terasa din fata casei tale cu lumini!

Dupa ce ti-ai aranjat ghivecele cu florile preferate, nu uit sa le pui in evidenta si pe timp de seara. Corpurile de iluminat pot fi pozitionate in stanga si in dreapta usii. In acest mod, va fi luminata atat intrarea in casa, cat si obiectele decorative ce se afla pe langa.

De asemenea, poti opta pentru obiecte de iluminat cu senzor. Acestea se aprind doar cand detecteaza miscare, astfel ca nu vei fi nevoit sa consumi mult curent electric, fara sa fie cazul.

sursa foto: Pinterest