Modalitati magice, absolut fabuloase de a aranja florile in curtea casei

0
8430
modalitati magice

Modalitati magice, absolut fabuloase de a aranja florile in curtea casei

Florile sunt o adevarata oaza de relaxare pentru noi si gospodaria noastra, asa ca aceste modalitati magice de a le aranja au venit la fix.


Proiectele de astazi sunt realizate din cauciucuri reciclate. Aceste obiecte pe care le folosim la masinile noastre pot fi transformate in proiecte noi, absolut superbe. Cauciucurile vechi pot fi refolosite, transformate in proiecte noi, deosebit de frumoase.

Arunca o privire pest galaeria foto pe care am pregatit-o astazi pentru tine, dar si peste articolele de aici. Acestea contin o multime de idei creative.

Vopsea colorata, cauciucuri si imaginatie – Ingredientele unui proiect magic


Paturi de flori realizate din cauciucuri colorate, pline de viata – Toate ornamentele au frumusetea lor, insa aceste cauciucuri colorate transformate in paturi de flori sunt absolut senzationale.

Ornamente pentru gradina realizate din cauciucuri – Partea I

Ornamente pentru gradina realizate din cauciucuri – Partea a II-a


Decoratiuni colorate si haioase realizate din cauciucuri

Transforma cauciucurile vechi in ornamente noi

Aceste ornamente pentru curtea ta iti pot transforma spatiul din unul simplu, in unul deosebit. Atunci cand vremea frumoasa se instaleaza din nou afara, cu totii ne dorim sa avem cat mai multe lucruri de facut in curte pentru a ne bucura de vreme, dar si pentru a ne pune indemanarea la incercare.

De la fantani pentru gradina, la suporturi ideale pentru florile tale colorate, toate pot fi realizate din cauciucuri vechi. Nu arunca anvelopele pe care nu le mai folosesti sau care s-au defectat, ci alege sa fii prietenos cu natura. Pune-ti imaginatia la incercare si realizeaza proiecte frumoase pentru curtea ta.


Opteaza pentru vopsea colorata ca sa adaugi un strop de culoare in gospodaria ta. De la rosu, verde, albastru, pana la combinatii sau chiar si picturi, daca esti suficient de talentat.

sursa foto: Pinterest