Modalitati pentru a adauga culorile curcubeului in decor

0
294

Modalitati pentru a adauga culorile curcubeului in decor

Acum ca vremea frumoasa ne da tarcoale, ne-am gandit ca doriti sa aflati modalitati frumoase pentru a adauga culorile curcubeului in decorul casei voastre. Daca vorbim de culori, in fiecare decor ar trebui sa existe o armonie in ceea ce priveste combinarea culorilor. Fie ca vorbim de albastru, rosu, galben sau nuante de portocaliu, ne dam seama atunci cand ele nu se potrivesc sau atunci cand camera pare scoasa din alt film.


Dar de ce sa nu profitam de faptul ca iubim culorile si sa nu adaugam culorile vii in decorul incaperii noastre? Nu este nevoie de umplem camera de diverse decoratiuni colorate. Ne putem axa pe o singura piesa de mobilier sau putem colora un perete cu decoratiuni frumoase, colorate. Astfel, camera noastra va prinde viata si noi vom zambi mereu atunci cand ne vom intoarce acasa.

Daca doriti sa va decorati biblioteca, puteti alege sa impachetati cartile folosind coperti colorate, ca in exemplul de mai jos. De asemenea, puteti alege sa aveti o lustra sau un candelabtru realizat din baloane mici si colorate.

Daca toate aceste idei va suna frumos, haideti sa urmarim impreuna urmatorul articol si sa ne lasam dusi de val pentru ca astfel, sa putem crea cea mai frumoasa camera colorata pentru noi si pentru cei dragi.


Va dorim spor la treaba!

culorile curcubeului (1)

culorile curcubeului (2)

 

culorile curcubeului (3)

culorile curcubeului (4)

culorile curcubeului (5)

culorile curcubeului (6)

culorile curcubeului (7)

culorile curcubeului (8)

culorile curcubeului (9)

culorile curcubeului (10)

culorile curcubeului (11)

culorile curcubeului (12)

culorile curcubeului (13)

culorile curcubeului (14)

culorile curcubeului (15)

culorile curcubeului (16)

culorile curcubeului (17)

culorile curcubeului (18)

culorile curcubeului (19)

culorile curcubeului (20)

culorile curcubeului (21)

culorile curcubeului (22)

culorile curcubeului (23)

via