Modalitati uimitoare pentru a face umbra in curtea casei noastre

0
28788
umbra in curtea casei

Modalitati uimitoare pentru a face umbra in curtea casei noastre

In timpul zilei, soarele poate fi mult prea puternic pentru a ne permite sa ne petrecem timpul afara. Va invitam sa realizati modalitati uimitoare pentru a face umbra rapid.


Desi vara este un anotimp care ne umple zilele de caldura si de raze calde de soare, este important sa stim sa ne si ferim de aceste raze, care pot fi uneori daunatoare. De aceea, va invitam sa construiti si voi in curte diverse pergole sau alte proiecte pentru a putea face umbra.

Razele soarelui pot fi daunatoare

Chiar daca uneori soarele ajuta pentru a ameliora diferite simptome ale unor afectiuni, cum ar fi astmul bronsic, trebuie sa fim constienti si de pericolul pe care razele soarelui il prezinta. Statul la soare in mod excesiv nu doar ca o sa va imbatraneasca pielea, dar poate chiar sa va puna si viata in pericol.

De aceea, trebuie sa folosim toate resursele pe care le avem necesare pentru a construi un spatiu care sa ne ofere umbra. Va sfatuim sa folositi atat copacii, cat si via pentru a face umbra in curtea casei voastre.


 

Folositi pergole carora sa le atasati acoperis

Astfel de pergole din lemn pot fi folosite pentru a face umbra, insa nu este neaparat necesar sa acoperiti cu totul pergola. Va puteti folosi de astfel de materiale textile care va vor ajuta sa mentineti umbra pe parcursul zilei, iar seara o puteti da jos pentru a vedea cerul liber, dar si pentru a profita de aerul proaspat pe care il ofera statul in curte. Suna bine, nu-i asa?

Pergole cu acoperis retractabil

Pentru a nu sta mereu sa montati si sa demontati acest acoperis, folositi o metoda precum este cea de mai jos: acoperisul retractabil. Economisiti astfel o multime de timp.

sursa foto