Modalitati unice si creative de a refolosi cauciucurile vechi

0
2170
cauciucurile vechi

Modalitati unice si creative de a refolosi cauciucurile vechi

Cauciucurile vechi retransformate pot fi o adevarata comoara pentru casa ta. De ce? Sunt rezistente, sunt versatile si foarte practice!


Amenajarea unui spatiu de relaxare in dormitor

Mereu ti-ai dorit sa ai o mica zona pentru relaxare in dormitorul tau, nu-i asa? Dar parca niciodata nu a fost momentul oportun sa investesti in mobila sau intr-o canapea pentru acest spatiu. Ei bine, noi iti spunem ca acum nu trebuie decat sa cumperi cateva perne confortabile, moi si colorate, caci de mobila se ocupa cauciucurile.

Refoloseste cauciucurile vechi pentru a amenaja un spatiu micut, dar prietenos si confortabil.

Spatiu colorat amenajat pe terasa

Chiar si in gradina sau pe terasa casei tale poti amenaja un spatiu pentru relaxare. Perfect pentru weekend-uri, dar si pentru dupa amiezele libere, acest spatiu poate fi realizat pentru tine si familia sau pentru tine si un cerc mai mare de prieteni. Vestea buna este ca aceste cauciucuri nu sunt scumpe si pot fi refolosite intr-o multime de feluri diferite si frumoase. Creativ, nu?


Realizeaza o masuta pentru cafea!

Din doar doua cauciucuri revopsite poti realiza o masuta pentru cafea simpatica. E perfecta atat pentru locuinta persoanala, cat si pentru terase sau pub-uri si cafenele.

Loc de joaca pentru copii

Daca nu stii ce mai poti realiza din cauciucurile de diferite dimensiuni, noi te ajutam cu idei creative.

Realizeaza cu ele un spatiu de joaca pentru copii, spatiu ce poate sa fie perfect si pentru dezvoltarea abilitatilor celor mici. Este amuzant, creativ, dar si util!


Refoloseste cauciucurile vechi in modalitati creative!

Lasa-ti imaginatia sa zboare si lasa culorile diferite sa isi faca treaba, schimband in totalitate decorul din curtea casei tale. Vei fi surprins de cat de multe lucruri pot fi schimbate cu un buget mic si cu o imaginatie nemarginita! 

sursa foto: Pinterest