Modalitati unice, superbe de a pozitiona corpuri de iluminat in zona scarilor

0
739
corpuri de iluminat

Modalitati unice, superbe de a pozitiona corpuri de iluminat in zona scarilor

Descopera aceste modalitati unice, spectaculoase de a pozitiona corpuri de iluminat in zona scarilor din casa ta. Corpurile de iluminat sunt ideale atat pentru a crea un ambient placut in casa ta, dar si pentru a iti ofera lumina de care ai nevoie atunci cand iti desfasori activitatile in casa ta.


Corpurile de iluminat pot fi de tip led, pozitionate pe perete, pe tavan, dar si pozitionate sub zona de sub scarile tale. Galeria foto din acest articol te inspira si pe tine atunci cand vine vorba de alegerea unor corpuri de iluminat frumoase pentru casa ta.

Mai mult decat atat, trebuie sa stii ca lumina dintr-o incapere iti modifica si starea de spirit. De aceea, alege intensitatea si culoarea luminii potrivita, in functie de fiecare camera.

Corpuri de iluminat in zona scarilor – Elegante, absolut superbe

Sistemele de iluminat inteligente sunt perfecte pentru o casa moderna, superba. De aceea, te invitam sa alegi sistemele de iluminat pe care le poti conecta la smartphone-ul tau pentru a iti transforma casa intr-un spatiu smart.


Acestea isi pot schimba culoarea si intensitatea, in functie de preferintele tale. De asemenea, poti alege corpuri de iluminat pe care sa le pozitionezi sub scarile din casa ta sau sub forma de tablou, pe peretele de langa scari.

Corpurile de iluminat sunt nu doar o necesitate, ci si un accesoriu care va schimba in intregime stilul unei incaperi. Ai grija sa le pozitionezi si pe tavan, astfel incat lumina sa fie imprastiata in intreaga incapere.

Alege corpuri de iluminat minimaliste, care sa puna in valoare incaperea in modalitati simple, absolut superbe, ideale pentru o casa decorata modern.


Descopera si tu idei DIY pentru corpuri de iluminat superbe in balcon, curte si gradina

sursa foto: Pinterest