Modalitati utile, creative si eficiente de a refolosi banalele lumanari

0
369

Modalitati utile, creative si eficiente de a refolosi banalele lumanari

Descopera cum pot fi refolosite banalele lumanari.


Lumanarile banale pot fi refolosite intr-o multime de modalitati la care nici macar nu te-ai fi gandit. Astazi am pregatit pentru tine cateva dintre ele. Sunt super utile, eficiente si, cu siguranta, te vor da pe spate.

Ungerea sertarelor

Pentru a te asigura ca sertarele tale de la birou sau de la dulap nu se mai intepenesc, poti folosi o lumanare. Tot ce trebuie sa faci este sa freci sinele culisante cu o lumanare alba. Dupa ce le vei pune la loc, sertarul o sa se deschida mult mai usor.

Pernita pentru acele tale

Daca nu stii cum sa organizezi acele pentru cusut, poti folosi o lumanare mare. Acesta trebuie sa fie doar suficient de moale pentru a infige acele aici.


Mai mult decat atat, ceara va face ca acele de companie si cele de cusut sa patrunda mult mai usor prin material daca sunt trecute prin ceara.

Bicarbonatul de sodiu si idei fantastice de a refolosi acest ingredient

Mentine focul din soba sau de la gratar aprins

Daca nu vrei ca un curent de aer sa iti stinga focul din soba sau de la gratar, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti o lumanare magica. Lumanarile magice sunt acele lumanari folosite pentru zilele de nastere. Chiar daca le stingi, acestea se reaprind singure.

Aprinde focul cu astfel de lumanare pana cand acesta devine suficient de puternic.


Ce poti face cu cenusa care iti ramane de la arderea lemnelor – Idei utile

Ungerea usilor care scartaie

Usile care scartie pot fi unse cu ceara. Balamalele usilor care scartie pot fi frecate cu ceara astfel incat acestea sa nu mai scoata acel zgomot deranjant.

Intrebuintari neobisnuite pentru unele lucruri obisnuite din casa

sursa foto: Pinterest