Modele noi de decorare ale salatei de boeuf pentru pregătirile de pe ultima sută de metri

Modele noi de decorare ale salatei de boeuf pentru pregătirile de pe ultima sută de metri

Modele de decor ale salatei boeuf.


Dacă ești cu pregătirile pe ultima sută de metri și încă nu ai ales designul pentru salata de boeuf, aceste modele noi te vor inspira pentru a avea sărbători superbe.

Felul de mâncare de pe masa de Crăciun care ne face să discutăm despre el în fiecare an are acum și mai multe idei noi de decor. În seara de Crăciun te poți bucura de o masă frumos aranjată, cu lumânări parfumate și cu decorațiuni fantastice, dar și cu feluri de mâncare decorate superb.

Inspirația găsești și în galeria foto de mai jos. Aici am adunat pentru tine mulțime de proiecte frumoase, colorate și inspiraționale.


Decorarea cu ajutorul legumelor – Modele de decor ale salatei boeuf

Legumele, gustul lor bun, vitaminele pe care le au, dar și culorile ne ajută să le folosim atunci când vine vorba de decor. Poți folosi castraveți și fâșii subțiri din ei pentru a crea fundițe, dar și multe alte ornamente.

Măslinele negre sunt și ele ideale deoarece sunt în contrast cu alte nuanțe aprinse. Morcovii portocalii sunt ideal pentru a fi folosiți atunci când vine vorba de decorare salată de beef. De asemenea, te poți orienta și spre multe alte nuanțe pentru a crea un decor superb.

Ornarea salatei ca pe un tort

Salata ta poate fi tratată ca pe un fel de mâncare foarte important. De aceea, inspirația de a orna salata ca pe un tort este deosebit de frumoasă, mai ales atunci când vine vorba de sărbători atât de importante precum sunt cele de Crăciun.


Inspirația vine și din articolul de mai jos, articol cu o mulțime de proiecte pentru ca salata ta să fie feluri de mâncare cel mai apreciat de pe masa de sărbători.

Salata de boeuf – Idei fantastice pentru decorarea acestui fel de mâncare

Cum poți să transformi salata de boeuf într-o adevărată operă de artă culinară

Idei pentru o masă de Crăciun cu bucate alese și decorațiuni fantastice

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI