Moduri nemaipomenite de a refolosi uneltele de gradina

0
143

Moduri nemaipomenite de a refolosi uneltele de gradina

Ce mai faceti, dragii nostri cititori? Sunteti pregatiti pentru o serie noua de proiecte frumoase pentru vara aceasta? De exemplu, proiectele pentru gradina pot fi realizate din uneltele pe care le folosim cu totii. O grebla simpla poate fi refolosita intr-un mod uimitor pentru a realiza decoratiuni pentru casa sau gradina noastra.


Va invitam sa aruncati o privire peste aceste proiecte si sa ne spuneti daca va inspira si pe voi sa realizati proiecte frumoase.

Noi va dorim spor la treaba si asteptam nerabdatori pozele cu proiectele pe care le-ati realizat si voi. Un alt proiect frumos si de efect pe care noi am dori sa il punem in aplicare este asezarea numarului casei pe o lopata. Puteti vopsi numarul sau puteti lipi hartie autocolanta. Lopata nu trebuie sa aiba decat capatul, nu si batul.

Voua care proiect va face cu ochiul? Asteptam nerabdatori sa ne spuneti parerea voastra. Proiectele realizate pentru casa noastra sunt cele pe care le facem din suflet deoarece stim ca munca depusa este pentru noi si vom pune suflet, rabdare dar si multa imaginatie. Adunati-va greblele, lopetile, uneltele din garaj care nu va mai trebuie si sa ne apucam de treaba!


uneltele de gradina (1)

uneltele de gradina (2)

uneltele de gradina (4)

uneltele de gradina (5)

uneltele de gradina (6)

uneltele de gradina (7)

uneltele de gradina (8)

uneltele de gradina (9)

uneltele de gradina (11)

uneltele de gradina (12)

via