Motul curcanului, o planta foarte cautata, cu aspect haios, dar atragator

0
252

Motul curcanului, o planta foarte cautata, cu aspect haios, dar atragator

Motul curcanului, o planta foarte cautata care a devenit rapid populara, o planta cu aspect haios, dar extrem de frumoasa, intr-o nuanta de senzatie.


Motul curcanului este o planta cu aspect haios, unic, o planta cu ceva aparte pe care oricine si-ar dori sa o aiba in gospodarie.

Atunci cand vorbim de inflorirea ei, planta face flori frumoase de la jumatatea verii, pana toamna tarziu. Este o planta ideal atat pentru gradina, insa o poti planta si in ghivece daca iti doresti sa o ai in casa. Mai mult decat atat, este o planta pe care o poti planta in ghiveci si o poti oferi cadou.

Ingrasamant preparat acasa pentru plantele tale ce vor inflori bogat

Ingrijirea acestei plante

O planta deosebita, o planta care poate cu usurinta sa scoata in evidenta orice spatiu are nevoie de cateva trucuri de ingrijire.


Denumirea florii vine de la aspectul acesteia, aspect care o face sa fie unica in orice gospodarie. Inainte, stramosii nostri foloseau planta pentru a obtine faina din care coceau turte.

Pozitionarea: In ceea ce priveste pozitionarea ei, prefera sa fie pusa intr-un spatiu cu sol umed, dar foarte bine antrenat. Acest lucru inseamna ca apa nu trebuie sa balteasca pe sol. Mai mult decat atat, floarea are nevoie de lumina soarelui.

Plantare: Daca o plantezi in gospodaria ta, tine cont ca distanta dintre plante trebuie sa fie de aproximativ 30 cm. Planta are nevoie de spatiu pentru a se mari atat in flori, cat si in frunze.


Ingrasamant: Ofera-i si ingrasamant pentru ca ea sa infloreasca frumos, bogat si sa se dezvolte sanatos. Inspira-te si din galeria foto de mai jos pentru a te bucura de o floare absolut superba.

Dipladenia, floarea superba ce poate inlocui cu usurinta muscata

sursa foto: Pinterest