Muscata curgatoare, cea mai frumoasa planta pentru gospodaria ta

0
262

Muscata curgatoare, cea mai frumoasa planta pentru gospodaria ta

Muscata curgatoare este una dintre cele mai frumoase si spectaculoase flori pe care le poti avea in gospodaria ta. Acestea au culori vii, spectaculoase, culori ce ies in evidenta in orice gospodarie.


Se revarsa peste ghivece sau jardiniere, fiind absolut spectaculoase. Ele atrag atentia intr-un mod placut in orice curte, indiferent de aspectul curtii, de design-ul sau marimea  acestuia.

Despre ingrijirea acestei flori superbe: muscata curgatoare

Muscata curgatoare este o floare frumoasa, mare, o floare ce pare greu de ingrijit datorita aspectului sau frumos. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca muscata se ingrijeste destul de usor. Mai mult decat atat, este iubita datorita faptului ca muscata curgatoare este rezistenta la soare. De aceea, poate fi plantata si pozitionata chiar si in spatiile unde soarele ajunge cate 10 ore pe zi.

Nu au nevoie de foarte multa apa, insa poti sa verifici substratul cu degetul. Indiferent ca o pozitionezi pe terasa, in foisor sau pe balcon, poti sa verifici zilnic floarea pentru a ii rupe florile sau frunzele uscate.


Cel mai bine este sa o pozitionezi intr-un spatiu unde floarea va avea loc sa se reverse in jos.

In ceea ce priveste deosebirea lor fata de muscatele clasice, acestea flori curgatoare au florile mai micute, in forme de stelute.

5 Secrete pentru a avea valuri de petunii bogate in curte

Petunia in alb si negru, floarea care invioreaza curtile prin eleganta sa

Cum se ingrijeste hortensia pentru a nu pierde florile acesteia

Begonia – Trucuri pentru a creste o floare deosebit de frumoasa

sursa foto: Pinterest