Ne bucuram de nuantele pastelate ale toamnei – Idei de decoruri din bostani

0
1266

Ne bucuram de nuantele pastelate ale toamnei – Idei de decoruri din bostani

Am indragit dintotdeauna acest anotimp. Nu ne intrebati de ce. Poate datorita culorilor sale pastelate sau, cine stie, poate datorita ploii marunte sau pur si simplu pentru faptul ca toamna ne ofera posibilitatea crearii unor decoruri minunate in curte. Tindem sa credem ca toate la un loc. Dar pentru ca nu vrem sa credeti despre noi ca suntem niste nostalgici incurabili, haideti sa urmarim impreuna subiectul articolului de astazi, respectiv idei de decoruri din bostani.


 

De ce decoruri din bostani?

De ce decoruri din bostani? Pentru ca sunt colorati, au forme frumoase si impreuna cu alte obiecte putem crea niste decoruri minunate in curtea casei. Iar daca nu ne credeti, este suficient sa urmariti imaginile de mai jos.

decoruri din bostani

Cele mai simple idei de decoruri din bostani

Este evident ca cele mai simple decoruri sunt cele realizate din bostani si cateva ghivece pline de flori. Iar cand spunem flori ne gandim la tufanele, vedetele acestui anotimp frumos. Iata!

decoruri din bostani

Sa urmarim asadar cateva din frumusetile pe care acest anotimp minunat ni le ofera cu generozitate! decoruri din bostani decoruri din bostani


Balotii din paie ca elemente de decor

Balotii din paie nu sunt chiar o categorie aparte de lucruri, insa in combinatie cu bostanii si ghivecele de flori, desavarsesc aspectul. Daca ne gandim mai bine, nici nu s-ar putea altfel. Priviti!

Inveselim decorul cu mascote haioase

Nu ne impiedica nimeni sa inveselim decorul cu niste mascote haioase. Ba chiar gasim originale astfel de idei de aranjamente. Nu credeti?

Refolosim creativ scarile de lemn

Lucrurile obisnuite, precum scarile din lemn, pot fi si ele refolosite intr-un mod creativ. O stropitoare din metal, un pled portocaliu sau cateva ghivece cu flori pot schimba design-ul intr-o clipa. Dar nu uitam sa aducem in decor si bostanii de diferite marimi. Iata!


sursa foto: pinterest