Ne inspiram din aceste idei creative de a decora masa festiva de sarbatori

0
1124

Ne inspiram din aceste idei creative de a decora masa festiva de sarbatori

In fiecare an asteptam cu bucurie sarbatorile de primavara. Sarbatori importante pentru noi. Sarbatori care ne ofera prilejul de a sta alaturi de cei dragi in jurul meselor imbelsugate. Sarbatori pline de culoare, sarbatori care ne fac mai frumosi si mai fericiti. Frumoase sunt si aceste idei creative de a decora interiorul si in mod special masa festiva de Paste, idei pe care nu le-am pastrat doar pentru noi, ci le impartasim cu voi dragi cititori ai acestei pagini minunate.


Cum decoram masa festiva de sarbatori – Idei creative

Cu siguranta toate gospodinele care citesc aceste randuri vor spune ca nu au nevoie de sfaturi pentru a decora masa festiva de sarbatori. Ne permitem sa nu le contrazicem. Insa niciodata nu strica sa aflam lucruri noi. De exemplu, cu cat este mai colorata masa de sarbatori, cu atat ne vom surprinde oaspetii.

idei creative

Dupa parerea noastra, sunt o multime de detalii care fac deliciul aranjamentelor de pe masa de Paste. Iar cand spunem detalii, ne referim pana si la servetelele impachetate sub forma de iepurasi. Iata!

Un detaliu colorat de data aceasta si pe care ar trebui sa-l luam in calcul atunci cand decoram masa festiva, il reprezinta florile de sezon. Ei bine da. Florile sunt cele care nuanteaza orice decor interior si in mod special masa de Paste.


idei creative idei creative idei creative idei creative idei creative idei creative idei creative

Aranjamente cu figurine din ceramica – Idei de aranjamente

Exista o multime de elemente pe care le putem aduce in decor. Spre exemplu figurinele din ceramica sau lumanarile decorative.

Avem idei de a decora masa de Paste si pentru cei care si-au propus sa petreaca sarbatorile intr-un spatiu linistit si confortabil asa cum este gradina. Priviti!

Ce decoruri mai putem realiza? Multe, spunem noi. Incepand cu oua impachetate in servetele sub forma de iepurasi si pana la cosuletele din nuiele.


Incheiem comentariul invitandu-va sa va inspirati din aceste idei minunate.

sursa foto: Pinterest