Ne pregatim pentru primavara – Aranjamente superbe de flori pentru fiecare gradina

0
1400

Ne pregatim pentru primavara  – Aranjamente superbe de flori pentru fiecare gradina

Ofera-i peisajului din gradina un design unic prin o multime de aranjamente florale care sa schimbe decorul. V-am pregatit aici 30 de idei. Va puteti inspira si voi pentru a realiza o gradina de vis. Va invitam sa urmariti superba galerie foto de mai jos.


 

Aranjamentele florale iti pot face gradina mai frumoasa daca stii cum sa pui accentul pe ele. La ce ne uitam atunci cand dorim sa facem un aranjament floral intr-un spatiu? Exista o multime de intrebari la care trebuie sa ne raspundem, inainte de a ne apuca de treaba.

Dimensiunea spatiului

In primul rand, ne gandim cat loc avem pentru a realiza un aranjament cu flori. Limitati-va la o gradina cu flori mica, ce va va permite sa lucrati printre flori cu destul de multa usurinta. Astfel, le veti putea uda fara sa va chinuiti si le veti putea ingriji fara a distruge in vreun fel florile din jur.

Locatie

De asemenea, orientati-va inspre locatia in care este pozitionat locul unde doriti sa plantati flori. Daca spatiul este intr-un loc umbros, incercati sa plantati florile corespunzatoare. De exemplu, camelia este trandafirul japonez care creste si se dezvolta la umbra. Aceasta floare are petale colorate, superbe, iar voi veti sti cu siguranta ca spatiul va fi plin de flori, chiar daca locul este pozitionat la umbra. Camelia are nuante de rosu, mov, dar si roz.


Timpul disponibil

Aici este vorba de timpul pe care voi il aveti la dispozitie pentru a ingriji plantele. Daca stiti ca sunteti genul de persoana care sta mai mult in calatorii, departe de casa, dar cu toate acestea va doriti cateva plante pentru o gradina frumoasa, alegeti-le inteligent. Alegeti plante care nu au nevoie de ingrijiri speciale si faceti-va gradina sa arate magnific. Este destul de simplu, nu-i asa?

sursa foto